Hatchimals kopen? Lees deze review

Hatchimals kopen? Lees eerst de review!

door

Ieder jaar is er iets weer erg hot. Tijdens Sinterklaas werden deze beestjes ontzettend veel besteld. Vlak na Sinterklaas kon niemand meer Hatchimals kopen. Ze waren namelijk volledig uitverkocht. Over enkele weken zijn ze weer leverbaar bij verschillende speelgoedwinkels. Wil je Hatchimals kopen? Lees dan eerst deze review en bekijk of het iets voor jou is. Je kunt Hatchimals kopen bij bol.com.

Wat is een Hatchimal?

Een Hatchimal is een klein poppetje dat uit een ei komt. Het is niet erg bekend onder iedereen, want er komen nauwelijks televisiereclames voor. Wel wordt er geadverteerd op het internet door speelgoedwinkels die het verkopen. Het item is namelijk wel erg hot. De vogeltjes worden geleverd in een ei. Als je het ei uitpakt, begint het diertje te leven. Voorlopig blijft de Hatchimal echter in de ei zitten. Als je het beestje goed verzorgt, zal hij later uit het ei breken. Als je beestje uitgebroken is, zal hij echt tot leven komen. Je kunt hem dan opvoeden, verzorgen en met hem spelen.

De verschillende levensfases van de Hatchimal

Als je Hatchimals kopen gaat, kun je rekening houden met de verschillende levensfases van het diertje. Het ei begint geluid te maken zodra je het uit de verpakking haalt. Als het diertje nog in de ei zit, kun je de ogen al zien. Deze kleuren door het ei heen. Het vogeltje vertelt daarmee hoe hij zich voelt. Als de Hatchimal nog in het ei zit, kun je er al wel mee spelen. Als jij bijvoorbeeld op het ei tikt, tikt het vogeltje naar je terug. Je zult wel geduld moeten hebben voordat het beestje daadwerkelijk uitkomt. Je kunt het proces wel versnellen als je continue met de Hatchimal bezig blijft. Op zich is dat zonde, want als je Hatchimals kopen gaat komt het beestje natuurlijk maar één keer uit.

Als het beestje dan daadwerkelijk uit het ei komt, begint hij ook daadwerkelijk te leven. Het diertje draait rondjes en langzaam maar zeker komen er scheuren in het ei. Het beestje is dan klaar om ‘geboren te worden’. Je nieuwe vriendje komt dan daadwerkelijk tot leven.

Nu begint het echte proces. Je moet je Hatchimal namelijk nu daadwerkelijk gaan opvoeden. Het diertje begint nu te zingen met het liedje ‘Hatchi Birthday’. Dat betekent dat hij écht geboren is. Nu krijgt je diertje verschillende fases, waaronder de baby-fase en de peuterfase. In de babyfase moet je het beestje ook echt behandelen als een baby. Je moet hem voeden, knuffelen en troosten: net als bij een echte baby. Als hij groter wordt, wordt het een peuter. Je beestje gaat nu lopen, praten en dansen. In de babyfase is dat nog niet mogelijk.

Waar kun je Hatchimals kopen?

Je kunt Hatchimals kopen bij bol.com. Deze grote aanbieder heeft talloze varianten. Volgens onze review is het zeker het kopen waard. De diertjes zijn ontzettend leuk en bovendien heb je geen smartphone of app nodig om het beestje te besturen. Als je Hatchimals kopen gaat, moet je wel diep in de buidel tasten. Het speelgoed kost zo’n 69 euro op moment van schrijven. Bekijk het aanbod bij bol.com. De webshop bezorgt het beestje gratis.

Ga jij Hatchimals kopen? Laat het ons weten in de reacties!

Misschien vind je dit ook leuk