Hatchimals CollEGGtibles kopen

Hatchimals CollEGGtibles kopen

door

Wil je graag Hatchimals CollEGGtibles kopen? Verstandige keuze! Dit speelgoed is niet alleen erg leuk, maar is nu ook nog eens ontzettend voordelig. Je kunt nu namelijk Hatchimals CollEGGtibles kopen met extra veel korting. Het goedkoopste pakketje, uit het eerste seizoen, kost nu nog maar 3,59 euro én dat is natuurlijk wel erg voordelig.

> Bekijk assortiment op bol.com

Waarom Hatchimals CollEGGtibles kopen?

Hatchimals CollEGGtibles kopen is nu een ontzettend goed idee. Dit zijn een soort mini-Hatchimals. Je kunt het meest voordelige setje, uit het eerste seizoen, nu kopen voor slechts 3,59 euro. Als je eitje uitbroedt, krijg je een ontzettend leuke mini-Hatchimal. Er zijn meer dan 80 modellen die je kunt kopen, dus je kunt flink verzamelen als je wilt. Houd er rekening mee dat bol.com pas gratis verzendt vanaf 20 euro. Koop dus gerust meerdere sets!

Het pakketje dat 3,59 euro kost, betreft een one-pack. Je kunt echter ook Hatchimals CollEGGtibles kopen in 4-packs. Deze pakketjes kosten, op moment van schrijven, 10,95 euro. Er zijn ook 2-packs beschikbaar voor 6,99 en 8,99 euro. Als je alles wilt verzamelen, zal je dus verschillende pakketjes moeten kopen. De écht liefhebbers kunnen zelfs 12-packs kopen. In verhouding zijn deze ook nog eens voordeliger.

Verschillende seizoenen

Als je Hatchimals CollEGGtibles kopen wilt, heb je keuze uit verschillende seizoenen. Uiteraard begon de verzamelcollectie met seizoen 1, maar inmiddels is er ook een tweede seizoen op de markt. In seizoen 2 kun je onder ander sparen voor Savannah, Garden, Crystal Canyon en Farm en zelfs een heuse Golden Hatchimal! Ook seizoen 3 beschikt over verschillende leuke pakketten. Zo kun je voor dit seizoen de eerdergenoemde 10-pack kopen. Dit pakket kost 29,99 euro en bevat maar liefst twaalf eieren: een dozijn dus!

Er bestaan ‘families’

Binnen het speelgoed zijn ‘families’ gemaakt. Zo passen de verschillende speelgoedsetjes allemaal bij elkaar. Je hebt onder andere keuze uit Garden, Farm, Meadow, Jungle, Forest, Ocean, Savannah, Desert en River. Daarnaast zijn er nog een aantal speciale edities: Lilac lake, Giggle Grove en Polar Paradise. Ook is er een variant beschikbaar die slechts beperkt leverbaar is: Glittering Garden.

Reviews op bol.com

Er zijn talloze positieve reviews te vinden op bol.com. Zo zeggen kopers onder andere dat het garant staat voor eindeloos speelplezier, dat de verschillende modellen beschikken over een leuk ontwerp en dat het speelgoed van goede kwaliteit is. Als nadeel wordt echter genoemd dat het speelgoed wel kleine onderdelen bevat. Daarom is toezicht wel belangrijk bij jonge kinderen. Het is daarmee dus niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Hatchimals CollEGGtibles aanbiedingen

Je kunt nu ook profiteren van verschillende Hatchimals CollEGGtibles aanbiedingen. De producten uit het eerste seizoen zijn namelijk al flink afgeprijsd. Aangezien het derde seizoen nu populair is, profiteer je daarom van sale uit het eerste seizoen. Uiteraard kun je daarvoor terecht op bol.com. Hier kun je je Hatchimals CollEGGtibles kopen.

Hatchimals CollEGGtibles kopen?

Wil je graag Hatchimals CollEGGtibles kopen? Surf dan direct naar bol.com. Zoals gezegd kun je nu profiteren van verschillende aanbiedingen. Het eerste seizoen is inmiddels flink afgeprijsd en daarmee profiteer je van een hoge korting. De artikelen uit het derde seizoen zijn nog niet in de sale, maar mogelijk worden deze nadien ook afgeprijsd als het vierde seizoen op de markt wordt gebracht. Indien dat het geval is, stellen wij jou daar natuurlijk van op de hoogte middels dit artikel. Bekijk hier ook ander speelgoed van Spin Master.

Misschien vind je dit ook leuk