hatchibabies kopen review

Hatchibabies kopen? Lees de review!

door

Wil je graag Hatchibabies kopen? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar een review. In dit artikel vertellen wij jou uitgebreid wat voor speelgoed het is, waar je het kunt bestellen, hoeveel het kost én hoe het speelgoed beoordeeld wordt. Via onze partnerwebsite kun je profiteren van aanbiedingen! Er is nu namelijk een flinke sale en het is scherper geprijsd dan ooit tevoren.

> Bekijk Hatchimals artikelen op bol.com

Hatchibabies kopen? De opvolger van Hatchimals!

In 2016 kwamen de zogeheten Hatchimals op de markt. Daarover schreven wij eerder al de Hatchimals review. Veel mensen deed het wel een beetje denken aan de Furby die natuurlijk al tientallen jaren oud is. Ook daarvan kwamen steeds nieuwere versies. De Hatchimals zijn echter iets anders: het zijn namelijk vogeltjes die uit een ei komen. Dat product was destijds razend populair en het was toen ook volop uitverkocht. Inmiddels is het weer leverbaar en komt Spin Master zelfs met iets mooiers op de proppen: Hatchibabies. Ben je al benieuwd geraakt naar dit artikel? Dan kun je deze uitgebreide review lezen.

Waar kun je Hatchibabies kopen?

Ben je eigenlijk direct al overtuigd, omdat je het succes van de eerder uitgebrachte Hatchimals nog niet was vergeten? Dan kan je de review misschien wel overslaan en direct surfen naar bol.com. Op moment van schrijven kost het goedkoopste model nog maar 44,95 euro. Toen het nieuwe speelgoed voor het eerst verkrijgbaar was in Nederland, kostte deze nog 69 euro. Je krijgt een flinke korting: sale dus! Deze aanbiedingen zijn natuurlijk altijd fijn. Surf direct naar bol.com en koop jouw exemplaar.

Wat zijn Hatchibabies precies?

In deze review laten we je natuurlijk graag weten wat voor speelgoed het nou precies. Zoals gezegd is het de opvolger van de eerder uitgebrachte variant. Ditmaal betreft het echter geen vogeltje, maar is het een kuikentje. De jongere versie dus! Misschien zijn deze ook nog wel schattiger dan hun voorganger. Wederom heeft het speelgoed van die grote ogen die je maar blijven aanstaren!

Alhoewel dit speelgoed gedeeltelijk hetzelfde is gebleven, zijn er natuurlijk ook voldoende aanpassingen. Zo is het nu geen vogeltje, maar een kuikentje. Wel kan je je Hatchibabies weer uitbroeden uit een ei: dat is hetzelfde gebleven. Deze nieuwe kuikentjes hebben misschien nog wel meer liefde en aandacht nodig.

Hatchibabies kopen en laten uitkomen

De Hatchibabies kopen en laten uitkomen is al een proces op zich. Van tevoren weet je namelijk nog niet of het een jongetje of een meisje is. Wel kan je van tevoren alvast uitkiezen welk model je precies wilt. Zo heb je namelijk keuze uit Ponette, Cheetree en Monkiwi. Hieronder beschrijven we drie varianten iets uitgebreider.

1. Ponette Hatchibabies kopen

Wil je graag de Ponette Hatchibabies kopen? Dan kan dat nog best weleens een goede keuze zijn. Dit model heeft bijzonder grote ogen en is paars of lichtblauw gekleurd. Van tevoren weet je dit niet, dus dat maakt het ook wel een beetje spannend. Bij het artikel worden bovendien ook nog eens vier accessoires geleverd. Dit zijn interactieve accessoires: een rammelaar, een fles, een haarborstel en tot slot nog een knuffelvriendje. Met behulp van deze artikelen kun je je vriendje voeden, maar ook laten boeren of kietelen. In de reviews op bol.com kunnen we teruglezen dat het artikel goed beoordeeld wordt.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

hatchibabies kopen review
Dit is de roze editie van Ponette (foto via bol.com)

In de review wordt onder andere vermeld dat het spelgoed over veel functies beschikt. Ook heb je hiermee gegarandeerd veel speelplezier en is het van goede kwaliteit. Uiteraard bestaat een review ook uit negatieve aspecten. Zo geeft een van de kopers aan de handleiding iets beter kon.

> Bekijk Ponette op bol.com

2. Cheetree Hatchibabies kopen

De Cheetree Hatchibabies kopen is zeker een leuke keuze. Dit model heeft iets anders gevormde oren dan bovenstaand model. Van de verschillende baby’s, is dit momenteel ook het goedkoopste model. Deze is dus flink in de sale en behoort tot een van de top aanbiedingen van de website op dit moment. Ook dit model is voorzien van vier verschillende accessoires, waarmee je je lieve baby kunt onderhouden. Dat zijn dezelfde accessoires zoals hierboven staat beschreven.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

hatchimals kopen Cheetree review
Dit is de roze versie van Cheetree (foto via bol.com)

Uiteraard hebben wij voor dit artikel ook de reviews bekeken. Men noemt het speelgoed origineel, grappig, van goede kwaliteit en er is zelfs iemand die zegt dat het net een echt huisdier is! Wil je absoluut geen huisdier in huis halen, maar vraagt je zoon of dochter hier al een tijdje om? Dan kun je gewoon een Cheetree Hatchibabies kopen! Uit deze review bleek maar weer dat het een goed alternatief.

Een genoemd nadeel in de review is dat er batterijen in moeten en dat de handleiding een beetje onduidelijk. Dat laatste zagen we ook al in de review van hierboven. Je kunt de Cheetree Hatchibabies kopen voor een scherpe prijs. Er is nu namelijk sale!

> Bekijk Cheetree op bol.com

3. Monkiwi Hatchibabies kopen

Tot slot kun je ook nog de Monkiwi Hatchibabies kopen. Dit is het laatste model uit het rijtje en heeft misschien iets groter hoofdje. Zijn wangetjes lijken iets boller, maar dat maakt het kleine kuikentje ook wel erg schattig. Net als bij de twee bovenstaande modellen kan dit zowel een jongetje als een meisje zijn. Naast het magische ei krijg je ook nog een rammelaar, een fles, een haarborstel en een knuffelvriendje meegeleverd. Daarmee heb je alle middelen die je nodig hebt om je huisdiertje goed te kunnen verzorgen. De Monkiwi Hatchibabies kopen is dus ook zeker een aanrader.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Monkiwi hatchibabies kopen review
Dit is de blauwe versie van Monkiwi (foto via bol.com)

Natuurlijk hebben wij ook nog een aantal reviews bekeken. Zo geeft men hier eveneens aan dat het zorgt voor eindeloos veel speelplezier, dat het artikel van goede kwaliteit is en dat origineel is.

> Bekijk Monkiwi op bol.com

Wat is nog meer nieuw?

In tegenstelling tot de vorige variant wiebelen deze modellen. Dat zorgt voor nog meer interactie en dat is natuurlijk leuk. Ook ditmaal is het weer belangrijk dat je je knuffeldiertje voldoende liefde geeft. Daarvoor heb je nu een aantal extra artikelen. Alle modellen zijn namelijk voorzien van de nodige accessoires. De Hatchibabies kopen is misschien nog wel leuker dan het vorige model. Dat blijkt ook wel uit de verschillende reviews van anderen.

Leerzame artikelen

Hatchibabies kopen is niet alleen raadzaam omdat de artikelen zo leuk zijn. Het is namelijk ook ontzettend leerzaam speelgoed. Je zoon of dochter leert namelijk hoe hij of zij om kan gaan met een eigen huisdiertje. Daarmee worden zij erg bewust van gevoelige plekken en worden zij zorgzaam. De huisdiertjes dienen af en toe ook wat drinken te krijgen, waardoor je er ook echt voor moet zorgen. Dat maakt het speelgoed ook zo interessant. Bovendien kun je nu profiteren van scherpe aanbiedingen en sale.

Hatchibabies kopen: aanbiedingen en sale

Wil je graag Hatchibabies kopen? Dan is dit nu het moment om de artikelen te kopen. Het speelgoed is namelijk scherper geprijsd dan ooit tevoren. Toen het speelgoed op markt kwam, in oktober 2018, betaalde je 69 euro voor het artikel. Inmiddels is de prijs al flink gedaald: we kunnen wel spreken over aanbiedingen en sale! Je koopt het goedkoopste model nu namelijk voor maar 44,95 euro. Het duurste model is, op moment van schrijven, 46,99 euro. Dat is dus een flinke korting ten opzichte van de originele prijs. Wil je graag Hatchibabies kopen? Surf dan naar bol.com!

Wees er op tijd bij

Bepaalde modellen zullen op termijn verdwijnen uit het assortiment. Eerder kon je bijvoorbeeld ook nog Chipadee kopen. Helaas is deze inmiddels al uit het assortiment verdwenen. Op korte termijn zal ook Cheetree uit het assortiment verdwijnen. In dat geval blijven er dus nog maar twee modellen over. Wees er daarom snel bij en bestel jouw exemplaar vandaag nog. Je kunt Hatchibabies kopen via bol.com.

Hatchibabies kopen?

Wil je graag Hatchibabies kopen? Surf dan naar bol.com. Je hebt nu de keuze uit drie varianten, maar zoals gezegd kan dat op termijn nog veranderen. Van tevoren weet je niet of het een meisje of een jongentje is en dat maakt het natuurlijk wel erg spannend!

PS: De afbeeldingen die wij voor dit artikel hebben gebruikt komen van onze partnerwebsite bol.com. Wij hebben toestemming gekregen om deze te gebruiken onder bepaalde voorwaarden.

Misschien vind je dit ook leuk