Grote minion knuffel kopen

Grote minion knuffel kopen

door

Minions is een Amerikaanse animatiefilm die uitkwam in 2015. De film werd een grote hit en veel kinderen waren er gelijk fan. De fanartikelen zijn dan ook echte aanraders. Vooral de grote minion knuffel werd een grote hit. Je kunt de grote minion knuffel kopen via onder andere Bol.com.

Wat zijn minions?

De minions zijn een ras van gele wezens die kwaadaardige meesters moeten dienen. In de loop der tijd werken ze voor verschillende heersers, waaronder een rex, een Neanderthaler, een Farao, een piraat en zelfs Napoleon Bonaparte. De film is erg leuk om te bekijken en daarom volgt hieronder een korte trailer over de beestjes:

De Minions, ook wel ‘Despicable Me’ in het Engels of de ‘Verschrikkelijke Ikke’ in het Nederlands. In de trailer begint het ook met de rex. Het dier overlijdt echter en ze blijven dan ook doorzoeken naar een heerser.

Wat maakt Minions zo leuk?

De beestjes zijn zo ontzettend lomp en dat maakt het ook erg grappig. Ze kunnen niet zonder een meester en daarom zijn ze hard op zoek naar iemand die hen leidt. Na een lange zoektocht vanaf Antarctica komen ze terecht in New York. Hier moeten ze ook weer verder vluchten. Wat er verder gebeurt, kun je zelf zien in de film! We zullen niet alles verklappen.

Fanartikelen

De film werd ontzettend populair en daardoor zijn er verschillende fanartikelen die je kunt bestellen. De grote minion knuffel kopen is zeker een aanrader. De knuffels zijn er in verschillende formaten en het zijn ook verschillende personages. Zo heb je keuze uit onder andere Bob, Kevin of Stuart. De film gaat door vele tijdperken en daardoor kun je ook knuffels bestellen uit verschillende periodes. Zo heb je bijvoorbeeld een Minion knuffel als Napoleon, als koning, als beer of zelfs als berenknuffel. De fanartikelen zijn allemaal erg leuk en je ziet het ook overal in terug: niet alleen in knuffels, maar ook in andere artikelen zoals etuis en pennen.

Bekijk ook andere artikelen van Minions

Je kunt een grote Minion knuffel kopen, maar er is ook nog veel meer dan dat. Je hebt bijvoorbeeld ook keuze uit DVD’s, strijkkralen of spelletjes. Als je wilt kun je je zelfs verkleden als een geel mannetje. Er zijn namelijk kostuums voor zowel mannen als vrouwen. Deze pakken zijn vooral leuk tijdens carnaval. In Noord-Brabant bestelt men het pakje dan ook maar al te graag.

Waar kun je de grote Minion knuffel kopen?

Je kunt de grote Minion knuffel kopen bij Bol.com. Deze webshop heeft ontzettend veel verschillende varianten waar je uit kunt kiezen. Ook de prijzen van de artikelen lopen sterk uiteen. Zo heb je keuze uit goedkopere artikelen van € 13,75, maar ook voor modellen van € 46,99. Het prijsverschil zit doorgaans in de grootte van de Minions. Als je een grote Minion knuffel kopen wilt, kun je dus rekening houden met een ietwat hogere prijs. Als je liever voor een klein model kiest, kun je dus uitgaan van een lager bedrag. Je kunt het beste een knuffel bestellen die duurder is dan € 20, want dan wordt het artikel gratis thuisbezorgd, anders betaal je € 1,99 aan verzendkosten. Dan kun je, wat ons betreft, beter een grote knuffel kopen in plaats van een goedkopere. Deze prijzen gelden alleen voor de Nederlandse en de Belgische markt. In andere landen betaal je wel (meer) verzendkosten.

Misschien vind je dit ook leuk