gps tracker voor je kind

Gps tracker voor je kind

door

Sommige ouders vinden het prettig als zij weten waar hun kind uithangt. Je kunt een smartwatch voor kinderen kopen, maar je kunt ook kiezen voor een gps tracker voor je kind. Dit is er in allerlei vormen en maten. Zo kun je bijvoorbeeld een kleine tracker in de tas van je kind doen, maar je kunt je kind ook een horloge omdoen. Je kunt bijvoorbeeld ook een kleine gps tracker op de fiets van je kind monteren. Daarmee zijn er eindeloze mogelijkheden. In dit artikel lees je daar meer over.

Waarom een gps tracker voor je kind?

Een gps tracker voor je kind kan handig zijn. Natuurlijk klinkt het wel een beetje fout om altijd te controleren waar je kind is, maar in bepaalde situaties kan dat natuurlijk erg handig zijn. Gaat je kind bijvoorbeeld met de fiets naar school langs een donkere weg in de wintermaanden? Dan is het natuurlijk wel zo prettig als je weet als je kind veilig aankomt. Je bent niet altijd in gelegenheid om in de buurt te zijn. Zo’n gps tracker voor je kind kan dan heel behulpzaam zijn. Dat betekent dus ook niet dat je je kind achtervolgt, maar dat je simpelweg zijn of haar veiligheid waarborgt. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee.

Gps tracker voor je kind kopen: waar kun je uit kiezen?

Als je een gps tracker voor je kind wilt kopen heb je keuze uit verschillende modellen. Zo kun je bijvoorbeeld een gps horloge voor kinderen kopen, maar je kunt ook kiezen voor een mini gps tracker voor je kind. Deze kun je bijvoorbeeld verwerken in de fiets van je kind. Ook kun je deze in de tas stoppen. Zo’n tracker is overigens niet alleen handig voor je kind, maar ook bijvoorbeeld voor je auto. Je weet dan te allen tijde waar je auto zich bevindt.

Gps tracker voor je kind in de fiets

gps tracker voor je kind
Bekijk dit product op bol.com

Je kunt kiezen voor een gps tracker voor je kind welke je verwerkt in zijn of haar fiets. Op die manier ben je dus ook niet erg spammy bezig, want je weet immers alleen waar zijn of haar fiets is. Staat zijn of haar fiets in de fietsenstalling op school? Dan weet je dat je kind veilig is aangekomen. Zo’n tracker kun je erg gemakkelijk installeren op een fiets. Bekijk daarvoor maar eens de mini gps tracker volg systeem. Dit model kost slechts 31,95 euro bij bol.com en is bijzonder klein. Met deze tracker kun je niet alleen je kind tracken, maar ook bijvoorbeeld je motor, auto of misschien zelfs je huisdier.

Toch liever een horloge?

Je kunt natuurlijk ook simpelweg een horloge kopen. De meeste slimme horloges zijn tegenwoordig voorzien van een gps-functie. Aangezien dit wel om de pols van je kind zit weet je dus ook echt waar je kind zich begeeft. Daarvoor hebben we eerder al een artikel geschreven. Daar kan je dus ook de leukste smartwatches van dit moment bekijken. Deze Garmin horloge met ingebouwde hartslagmeter en gps is ook zeker een aanrader.

Als ketting

spotter gps kinderen
Bekijk dit product op bol.com

Je kunt ook kiezen voor deze gps tracker voor je kind: de Spotter. Dit model is verkrijgbaar bij bol.com. Dit ziet eruit als een soort ketting en dat ziet er ontzettend stijlvol uit. Je kind kan deze ketting simpelweg omdoen en je weet op ieder moment waar je zoon of dochter zich bevindt. In stilstand krijg je elke 30 minuten een melding waar je zoon of dochter nu is. Indien er beweging plaatsvindt kan je elke 30 seconden nagaan waar je kleine zich bevindt. Je kunt zelfs veiligheidszones instellen zoals dat ook het geval is bij bepaalde horloges. Dat kan ook erg handig zijn zodat je kind altijd binnen bereik blijft. De Spotter is erg licht en heeft een compact. Dat is ideaal als je je kind niet met een horloge op pad wilt sturen.

Een losse gps tracker voor je kind

Eyzo gps tracker kind
Bekijk dit product op bol.com

Je kunt natuurlijk ook nog kiezen voor een losse gps tracker voor je kind. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon een tracker in de tas van je zoon of dochter stoppen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Eyzo gps tracker. Deze is verkrijgbaar op bol.com. Je kunt dit model bestellen voor 79,95 euro en je kunt dan genieten van een prima bereik. Dit model is bovendien waterdicht, dus dat is erg handig als de tas bijvoorbeeld nat wordt. Met behulp van een app kun je gemakkelijk nagaan waar je kind zich bevindt.

Bekijk alle trackers

Wil je graag nog meer trackers bekijken? Dan kun je uiteraard surfen naar bol.com. Deze webshop heeft een bijzonder ruim assortiment aan praktische trackers. Dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn, want bepaalde modellen kun je al in huis halen voor slechts enkele tientjes. De veiligheid van je kind mag natuurlijk ook wel een paar euro kosten!

Misschien vind je dit ook leuk