GPS horloge voor kinderen

GPS horloge voor kinderen

door

Een GPS horloge voor kinderen kan een erg goede investering zijn. Daarmee kun je namelijk toezicht houden op je kinderen met behulp van je smartphone. Ook kun je doorgaans een bepaalde zone instellen, zodat kinderen daar niet buiten komen. Zo hou je je kinderen altijd dichtbij je. Overweeg je een GPS horloge voor kinderen? Lees dan ons artikel. In het artikel bespreken we ook welk model het best getest is.

Tip: ben je benieuwd naar het aanbod van horloges bij bol.com? Bekijk het assortiment online.

Waarom een GPS horloge voor kinderen?

De hoofdreden voor veel ouders zal zijn dat je je kind kunt traceren. Natuurlijk hoef je niet altijd te weten waar je kind is en hebben zij ook recht op hun privacy, maar in bepaalde gevallen kan het handig zijn. Zo kun je als ouder onder andere aangeven waar je kind mag spelen. Overschrijdt je zoon of dochter dit ‘speelterrein’? Dan kun je een berichtje sturen. Je kunt vaak ook bellen en dat maakt het ook erg gemakkelijk om je kind te bereiken. Een GPS horloge voor kinderen biedt daarmee bijzonder veel voordelen. Deze horloges hoeven gelukkig ook helemaal niet duur te zijn en bovendien kan deze elektronica tegen een stootje

Top 5 GPS horloge voor kinderen

Wil je graag een GPS voor kinderen kopen? Dan heb je tegenwoordig een ontzettend ruime keuze. Talloze fabrikanten zijn aan de slag gegaan met dit concept en dat is maar goed ook. Dat maakt het namelijk ook erg betaalbaar en dat is natuurlijk wel zo fijn. Hieronder volgt de top 5 GPS horloge voor kinderen.

1. Belio Touch

De Belio Touch doet denken aan een echt moderne smartwatch. Het oogt een beetje als de modellen van Apple en het ziet er stijlvol uit. Dit model is dus ook prima geschikt voor volwassenen, maar zijn ook uitermate geschikt voor kinderen. Het toestel maakt gebruik van een unieke positioneringsmethode: GPS, Wi-Fi, en LBS. Daarmee kun je je kindje erg goed volgen.

Er is een app beschikbaar voor zowel iOS als Android. Ook is er nog een gratis webplatform waar je gebruik van kunt maken. Met behulp van je pc, laptop of tablet kun je het horloge dan volgen. Je kind kan bovendien ook eenvoudig bellen naar veilige telefoonnummers. De nummers kun je instellen via de app. Je kunt tot maximaal 20 telefoonnummers instellen. In het menu kun je verschillende opties selecteren:

  • Analoge en digitale klokweergave, met tijd en datum;
  • WeTalk spraakberichten;
  • Bellen / Toetskeuze;
  • Adressenboek (tot maximaal 20 telefoonnummers);
  • Stappenteller (indicatief);
  • Friends.

Dat maakt dit een erg compleet horloge met een zeer uitgebreide app. Je kunt dit model voor slechts 99,95 euro bestellen op bol.com en dat maakt dit zeker een aanrader. Dit model is het best getest van deze vijf modellen.

2. Connected Company E01

De Connected Company heeft een prima GPS horloge voor kinderen uitgebracht: de E01. Met behulp van dit horloge kun je je kinderen veilig de wereld in laten gaan. Er kan mee gebeld worden, je kunt er berichtjes mee versturen en je kunt een simkaartje toevoegen. Via de Connected Company kan je bovendien gebruikmaken van een abonnement, waarbij je zones in kunt stellen. Op ieder moment kun je de locatie van je kind controleren en dat geeft een fijn gevoel.

Dit GPS horloge voor kinderen werkt zowel met iOS als met Android. Voor beide besturingssystemen is er een app beschikbaar. Dit model is verkrijgbaar in de kleur zwart. Je koopt dit GPS horloge voor kinderen voor slechts 95 euro bij bol.com.

3. Connected Company K01 GPS horloge voor kinderen

Dit GPS horloge voor kinderen is eveneens gemaakt door het merk Connected Company. Dit horloge heeft een ruim bereik en daarmee kun je je kind te allen tijde in de gaten houden. Je kunt je kind real time volgen met behulp van de GPS-functie.

Met behulp van de belfunctie kun je je kind gemakkelijk bereiken. Ook krijg je een melding als de accu van dit GPS horloge voor kinderen bijna leeg is. Op die manier is het een erg compleet stukje elektronica die erg nuttig is.

Dit model is iets duurder geprijsd dan het bovenstaande model. Normaalgesproken kun je dit GPS horloge kinderen in huis halen voor 129 euro, maar je kunt dit nu nog voordeliger kopen. Je kunt dit model nu kopen voor 122 euro bij bol.com. Bekijk hier ook andere speelgoed aanbiedingen!

4. TK Star

De TK Star is een voordelige koop. Dit GPS horloge voor kinderen heeft een bereik van 10.000 meter en ziet er erg goed uit. Gezinnen kunnen het horloge bellen én het horloge kan eveneens gezinnen bellen. Dat zorgt voor wat ‘bewaking op afstand’. Er is zelfs een historische kaart ingebouwd waarmee je de route van de afgelopen drie maanden kunt volgen. Er is een app beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Het pakket bevat een horloge, een oplaadkabel en een gebruikershandeling. Zoals gezegd is dit de voordelige koop uit het lijstje. Je kunt dit GPS horloge voor kinderen namelijk in huis halen voor slechts 52,99 euro! Bekijk dit artikel op bol.com.

5. EasyMaxx kindersmartwatch met GPS, SOS, SMS en belfunctie

We sluiten deze lijst af met dit model van de Easymaxx. Er is gebruikgemaakt van een geïntegreerde chat- en spraakberichtfunctie. Het scherm van dit horloge is van OLED-glas en dat ziet er erg chique uit. Op het scherm kun je de tijd en datum, het batterijniveau, signaalkwaliteit en de stappenteller bekijken. Dit kindvriendelijke horloge beschikt over een goede accu en je kunt ook een veiligheidszone instellen.

Je kunt een app downloaden voor zowel iOS (8.0 of hoger) of Android (4.0 of hoger). Uiteraard kun je de app downloaden op zowel een tablet als je smartphone. Je kunt dit model bestellen voor 75,95 euro bij bol.com.

GPS horloge voor kinderen kopen?

Wil je graag een GPS horloge voor kinderen kopen? Bekijk dan het gehele assortiment van bol.com. Hier kun je talloze leuke modellen kopen, waarbij je je kind op de voet kan volgen. Zorg er altijd voor dat je goed controleert of het horloge een app heeft voor jouw smartphone. Niet alle modellen hebben namelijk een app ontwikkeld voor iOS. Mogelijk komt dat in de toekomst nog, maar daar kunnen wij natuurlijk niet over zeggen. Je kunt daarom beter kiezen voor een model dat sowieso een app heeft. Wil je kiezen voor het model dat als best getest is? Kies dan voor het eerste model op deze pagina!

Misschien vind je dit ook leuk