GPS horloge voor kinderen

GPS horloge voor kinderen

door

Een GPS horloge voor kinderen kan een erg goede investering zijn. Daarmee kun je namelijk toezicht houden op je kinderen met behulp van je smartphone. Ook kun je doorgaans een bepaalde zone instellen, zodat kinderen daar niet buiten komen. Zo hou je je kinderen altijd dichtbij je. Overweeg je een GPS horloge voor kinderen? Lees dan ons artikel.

Tip: ben je benieuwd naar het aanbod van horloges bij Bol.com? Bekijk het assortiment online.

Waarom een GPS horloge voor kinderen?

De hoofdreden voor veel ouders zal zijn dat je je kind kunt traceren. Natuurlijk hoef je niet altijd te weten waar je kind is en hebben zij ook recht op hun privacy, maar in bepaalde gevallen kan het handig zijn. Zo kun je als ouder onder andere aangeven waar je kind mag spelen. Overschrijdt je zoon of dochter dit ‘speelterrein’? Dan kun je een berichtje sturen. Je kunt vaak ook bellen en dat maakt het ook erg gemakkelijk om je kind te bereiken. Een GPS horloge voor kinderen biedt daarmee bijzonder veel voordelen. Deze horloges hoeven gelukkig ook helemaal niet duur te zijn en bovendien kan deze elektronica tegen een stootje

Top 5 GPS horloge voor kinderen

Wil je graag een GPS voor kinderen kopen? Dan heb je tegenwoordig een ontzettend ruime keuze. Talloze fabrikanten zijn aan de slag gegaan met dit concept en dat is maar goed ook. Dat maakt het namelijk ook erg betaalbaar en dat is natuurlijk wel zo fijn. Hieronder volgt de top 5 GPS horloge voor kinderen.

1. Connected Company K01

De Connected Company heeft een prima GPS horloge voor kinderen uitgebracht: de K01. Met behulp van deze horloge kun je je kinderen veilig de wereld in laten gaan. ER kan mee gebeeld worden, je kunt er berichtjes mee versturen en je kunt een simkaartje toevoegen. Via de Connected Company kan je bovendien gebruikmaken van een abonnement, waarbij je zones in kunt stellen. Op ieder moment kun je de locatie van je kind controleren en dat geeft een fijn gevoel.

Dit GPS horloge voor kinderen werkt zowel met iOS als met Android. Voor beide besturingssystemen is een app beschikbaar. Dit model is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: blauw, groen, lichtblauw, zwart en roze. Je koopt dit GPS horloge voor kinderen voor 129,95 euro bij Bol.com.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de trailer:

2. Reptrek GPS horloge voor kinderen

Dit GPS horloge voor kinderen is gemaakt door het merk Reptrek. Deze horloge heeft een bereik van maar liefst 100.000 meter en daarmee kun je je kind te allen tijde in de gaten houden. Je kunt je kind real time volgen met GPS, AGPS en LBS. Je kunt ook een ‘elektronisch hek’ aanmaken, zodat je je kind in een bepaalde zone houdt. Je krijgt een melding op je smartphone als je kind deze grens overschrijdt.

Met behulp van de belfunctie kun je je kind gemakkelijk bereiken. Ook krijg je een melding als de accu van dit GPS horloge voor kinderen bijna leeg is. Op die manier is het een erg compleet stukje elektronica die erg nuttig is. Het toestel is bovendien ook nog eens waterdicht.

De Reptrek GPS horloge voor kinderen werkt zowel met iOS als met Android. Dit model is bovendien veel voordeliger dan bovenstaand model, want je kunt deze al voor 45,90 in huis halen via Bol.com.

3. Connect Touch

De Connect Touch is een fijn GPS horloge voor kinderen. Er wordt gebruikgemaakt van een drievoudige positioneringstechniek met GPS, LBS en Wi-Fi. Je kunt het horloge ook erg eenvoudig bedienen en je kunt gemakkelijk bellen. Als je wilt kun je ook een aantal sneltoetsen inschakelen, zodat je kind jou snel kan bellen.

Je kunt een simkaart toevoegen aan het horloge, welke speciaal is ontwikkeld door One2mobile. Voor het versturen van de positie wordt een beetje data verbruikt. Daarvoor betaal je circa twee tot drie euro per maand. De app is alleen beschikbaar voor Android en is Nederlandstalig. iPhone-gebruikers kunnen daarom beter een andere keuze maken.

Je kunt de Connect Touch GPS horloge voor kinderen bestellen voor 94,95 euro bij Bol.com.

4. Connect Rebel

De Connect Rebel is van hetzelfde merk, namelijk one2track. Echter heeft dit model een andere vorm en is het model IP67 waterdicht. Ook dit model werkt helaas alleen met Android en dus hebben iPhone-gebruikers helaas pech. Er is enkel een Nederlandstalige app voor Android beschikbaar. Ook dit model maakt gebruik van een drievoudige positioneringstechniek met GPS, LBS en Wi-Fi.

Net als het gps horloge voor kinderen van hierboven betaal je hier ook zo’n twee tot drie euro aan datakosten voor de diensten. Hiervoor kun je de simkaart van one2track invoeren.

Wil je dit model graag kopen? Het horloge kost 94,95 euro bij Bol.com.

5. Connect Style

De Connect Style doet denken aan een echt moderne smartwatch. Het oogt een beetje als de modellen van Apple en het ziet er stijlvol uit. Dit model is dus ook prima geschikt voor volwassenen, maar zijn ook uitermate geschikt voor kinderen. Je hebt hier namelijk ook alle leuke opties die je echt nodig hebt. Ook hiervoor is een simkaartje ingevoerd. Opwaarderen en inzicht kun je gemakkelijk terugvinden in de one2mobile app.

Binnen dit horloge kun je verscheidene snelkeuzenummers invoeren. Ook kun je toezicht houden op je kind met de speciale module. Dat maakt het ook een kwalitatieve GPS horloge voor kinderen. Dit model is, in tegenstelling tot de Connect Touch en Connect Rebel, compatible met zowel iOS als Android. Bovendien is dit model nog iets goedkoper. Je kunt de Connect Style kopen voor 89,95 euro bij Bol.com.

GPS horloge voor kinderen kopen?

Wil je graag een GPS horloge voor kinderen kopen? Bekijk dan het gehele assortiment van Bol.com. Hier kun je talloze leuke modellen kopen, waarbij je je kind op de voet kan volgen. Zorg er altijd voor dat je goed controleert of het horloge een app heeft voor jouw smartphone. Niet alle modellen hebben namelijk een app ontwikkeld voor iOS. Mogelijk komt dat in de toekomst nog, maar daar kunnen wij natuurlijk niet over zeggen. Je kunt daarom beter kiezen voor een model dat sowieso een app heeft.

GPS horloge voor kinderen
10 (100%) 7 votes

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.