gemmies kopen

Gemmies kopen? Wat zijn het én waar verkrijgbaar?

door

Wil je gemmies kopen? Wat zijn het nou eigenlijk én waar zijn ze verkrijgbaar? Gemmies zijn glimmende kraaltjes waarmee figuren kunnen worden gemaakt. Het is vooral leuk voor creatieve kinderen, want zij hier kunnen hier helemaal in opgaan. Je kunt gemmies kopen bij onder andere bol.com.

Bekijk de trailer

Als je gemmies kopen wilt, kun je eerst hieronder de trailer bekijken. Je krijgt dan meer inzage van dit trendy speelgoed. De trailer is wel in het Engels.

De trailer laat vooral zien dat je veel verschillende items kunt maken. Zoals je in de trailer ziet, glinsteren de gemmies vooral veel. Je kunt het aan elkaar plakken en zoals de trailer doet beschrijven ‘clip en connect’. Hieronder volgt een uitgebreidere omschrijving.

Volg het patroon

Je kunt de kraaltjes gemakkelijker met elkaar verbinden door het patroon te volgen. Je krijgt dan de leukste creaties en het is dan ook vooral interessant voor kinderen die creatief zijn. Als je graag wilt dat je kind iets creatiever wordt, kun je het ook overwegen om te kopen. Het is namelijk een leuke manier om creatiever te worden.

Toon je ontwerpen aan de buitenwereld

Er zijn ontzettend veel verschillende varianten, maar bij de uitgebreide sets krijg je ook een showdisplay meegeleverd. Met dit showmodel kun je je creaties laten zien aan de buitenwereld. Het showdisplay is voorzien van lampjes, waardoor je het extra goed kunt tonen. Het vereist wel enige creativiteit, zoals eerder al werd vernoemd.

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Als je gemmies kopen gaat, wil je natuurlijk wel weten voor welke leeftijd het geschikt is. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Houd er rekening mee dat kleine kinderen hier niet mee in aanraking mogen komen. De kraaltjes zijn namelijk erg klein en dat geeft inslikkinsgevaar. Als je nog andere kleine kinderen in huis hebt rondlopen of kruipen, is het raadzaam om de producten op te bergen als er niet mee wordt gespeeld. Houd ook altijd een oogje in het zeil als je andere zoon of dochter met het speelgoed speelt. Eventueel kun je het speelgoed ook op een bepaalde plek laten, bijvoorbeeld op het bureau van je zoon of dochter in zijn of haar eigen kamer. Daar kunnen andere kleine broertjes of zusjes dan niet bijkomen, waardoor je een hoop ellende bespaart. Het speelgoed is namelijk te leuk om te laten liggen. Vooral meisjes spelen met het speelgoed, maar het is ook geschikt voor jongens.

Wat zeggen ouders?

Op het internet vind je zeer verschillende reviews over het speelgoed. Over het algemeen wordt het speelgoed goed beoordeeld. Eindeloos veel speelplezier, goede kwaliteit en een leuk ontwerp zijn veelgenoemde termen. Nadelig vinden ouders dat er wel toezicht nodig is, vooral als je nog andere kleinere kinderen in huis hebt. Als je gemmies kopen gaat, moet je daar dus rekening mee houden.

Prijzen

De prijzen van het speelgoed lopen erg uiteen. Zo heb je setjes vanaf slechts 7 euro, maar er zijn ook setjes die veel duurder zijn (rond de 25 euro). Het verschilt per inhoud van het product. Zo heb je thema packs voor dierentuin, huisdieren, bloemen, onderwaterwereld, insecten en ga zo maar door. De pakketten hebben allemaal verschillende inhoud. Zo heb je bij het ene pakket 150 kralen, terwijl je bij het andere pakket wel 300 kralen hebt. Daar zit het prijsverschil dan ook in. Eventueel kun je starten met een klein pakketje en later uitbreiden met een groter pakket. Dan kun je voor een relatief kleine investering bekijken of het speelgoed daadwerkelijk iets voor je zoon of dochter is.

Waar kun je gemmies kopen?

Je kunt gemmies kopen bij verschillende webshops. De meeste populaire webshop is bol.com. Bij deze webshop heb je een zeer breed assortiment voor deze artikelen. Vanaf 20 euro rekent het bedrijf geen verzendkosten.

Misschien vind je dit ook leuk