Fuggler kopen aanbiedingen review

Fuggler kopen? Bekijk de review!

door

Wil je graag een Fuggler kopen? Dan kun je in eerste instantie deze review lezen. Dit grappige speelgoed is misschien wel het engste speelgoed wat je tot nu toe gezien hebt! De gekke beestjes laten hun tanden maar al te graag zien en beschikken over bijzondere nageltjes. Ben je al getriggerd? Lees de review en ontdek dit iets voor jou is. Houd er rekening mee dat de Fugglers, op moment van schrijven, nog niet verkrijgbaar zijn in Nederland. De verwachting is echter dat dit snel naar Nederland komt.

> Bekijk assortiment op bol.com

Je eigen Fuggler kopen én daarmee adopteren

Een Fuggler kopen? De fabrikant achter het speelgoed, Spin Master, noemt het eerder een adoptie. In een stappenplan kun je je nieuwe huisdiertje helemaal je eigen maken. Kijk in de diepe ogen van het beestje: als je durft natuurlijk! Vervolgens kun je eens goed bedenken welk je model je graag wilt. Je kunt het gekke huisdiertje dan eindelijk adopteren. Zodra je het gekke beertje thuis ontvangt, krijg je misschien al spijt. Nee hoor, dat valt wel mee: een Fuggler kopen is echt wel een leuk idee. Eigenlijk is het jammer dat dit nog niet beschikbaar is in Nederland.

De Fugglers op Instagram

Inmiddels hebben de Fugglers, op moment van schrijven, al meer dan 42.000 volgers op Instagram. Daarmee is het speelgoed in korte tijd ontzettend populair geworden. Naar verluidt zal dit nog explosiever groeien op korte termijn en zal het in meerdere landen beschikbaar worden, waaronder in Nederland.

Bekende artiesten en Fugglers

Een Fuggler kopen is ontzettend leuk en dat vindt niet alleen de doorsnee figuur. Ook de bekende artiest Post Malone heeft namelijk een fluffy model én niet zomaar een. De rapper heeft namelijk een op maatgemaakte modellen. Hij heeft er maar liefst twee die er allebei erg bijzonder uitzien. Het ene model heeft zelfs, net als de muzikant zelf, een aantal tattoo’s op zijn gezicht. Dit heeft het speelgoed dan ook een flinke boost gegeven: de hip-hopartiest heeft de Instagram-pagina van Fugglers uiteraard vermeld in de omschrijving.

De meest uiteenlopende modellen

Als je een Fuggler kopen wilt, heb je keuze uit talloze verschillende modellen. Helaas zijn de verschillende modellen nog niet beschikbaar in Nederland, maar de keuze is straks enorm. Zo bestaan er niet alleen de standaardmodellen, maar zijn er ook een aantal custom modellen op de markt gebracht. Hopelijk kunnen wij hier op korte termijn ook van genieten in Nederland. Dan kunnen wij deze review ook nog uitgebreider maken. Nu is deze test maar op een knuffeltje gedaan!

Voordelen Fugglers

  • Uniek en bijzonder speelgoed;
  • Ons bestelde model was van goede kwaliteit;
  • Redelijk voordelig in tegenstelling tot de Hatchimals.

Nadelen Fugglers

  • Nog niet beschikbaar in Nederland.

Fugglers aanbiedingen

Momenteel kunnen wij nog geen Fugglers aanbiedingen omschrijven. Immers kun je nog geen Fuggler kopen in Nederland. Zodra deze echter beschikbaar zijn, houden we jou daar natuurlijk van op de hoogte. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina en check of deze al ge-update is. Je kunt natuurlijk ook via deze link naar bol.com surfen om hier de beschikbaarheid te checken. Mogelijk ben jij er dan zelfs eerder bij dan wij!

Shop je favoriete speelgoed

Wil je ondertussen eerst ander leuk speelgoed kopen totdat de Fugglers ook beschikbaar zijn in Nederland? Dan kun je natuurlijk surfen naar onze favoriete webshop: bol.com. Via de webshop heb je keuze uit bijzonder veel speelgoed.

Misschien vind je dit ook leuk