Fortnite merchandise en kleding

Fortnite merchandise en kleding

door

Wil je graag Fortnite merchandise of Fornite kleding kopen? In deze top 10 geven we je een handig overzicht van de leukste artikelen. Verscheidene artikelen zijn nu in de sale en zijn daarmee extra voordelig. Profiteer nu van deze Fortnite aanbiedingen én maak je zoon of dochter helemaal bij met deze merchandise.

> Bekijk volledig assortiment op bol.com

Wat is Fornite?

Fortnite is een schietspel dat in korte tijd razend populair is geworden. De game is gratis te downloaden en bevat een zogeheten Battle Royale gamemodus. Hierbij starten 100 mensen op een groot eiland, waarbij de zone steeds kleiner wordt. Hierdoor worden de spelers steeds dichterbij elkaar gedreven. Als je te lang in de storm zit, zal je het niet overleven. Deze unieke gamemode is erg populair onder verschillende leeftijdsgroepen. Verscheidene andere game-makers hebben deze gamemode ook al overgenomen. Zo bracht Activision recentelijk Call of Duty: Black Ops 4 uit. Ook hier is deze modus in verwerkt.

Er wordt dan ook veel over gesproken en geschreven. Inmiddels is er al ontzettend veel Fortnite kleding en andere merchandise beschikbaar. Uiteraard is dat een gedeelte van het verdienmodel, maar het grootste verdienmodel van Epic Games zijn de V-Bucks die in-game kunnen worden aangeschaft. Daarmee kun je unieke skins, pickaxes, gliders, backpacks en dansmoves mee kopen. Als je dit wilt kopen, kun je tegoed kopen voor je PS4 bij bol.com.

Top 10 Fortnite merchandise en kleding

Er bestaan tegenwoordig ontzettend veel leuke artikelen van het spel. Als je op bol.com filtert op het merk ‘Fortnite’, krijg je bijna 350 resultaten. Dat betekent dus dat er ontzettend veel Fornite merchandise beschikbaar is. Wat zijn nou de leukste artikelen die je kunt kopen? En welke zijn in de sale of zijn voorzien van scherpe aanbiedingen? In deze top 10 Fortnite merchandise tonen we de leukste artikelen van dit moment.

1. Llama knuffel

Iedereen die het spel weleens gespeeld heeft, kent de Llama uit de game wel. Als je deze Llama openmaakt in het spel, komt hier een grote hoeveelheid loot uit. Dat kan bestaan uit wapens, shields en andere handige hebbedingetjes in het spel. Iedere keer als je een Llama vindt, ben je ontzettend blij omdat er zoveel in zit! Je kunt deze Fortnite merchandise nu mee je bed in nemen, want je kunt namelijk een heuse Llama knuffel kopen. Deze pluche Llama is 25 cm groot en is ontzettend leuk om te hebben.

> Bekijk dit artikel op bol.com

Ken je de Fortnite Llama nog niet? Bekijk dan de onderstaande video. Deze is gemaakt door het YouTube-kanaal ‘Fortnite Films’ en is ontzettend leuk om te bekijken!

2. Fortnite Guide

Wil je graag een echte pro worden in Fortnite? Dan is het misschien handig om een guide te kopen. Via bol.com kun je verscheidene handleidingen en guides kopen, waarmee je nóg beter kunt worden in het spel. Zo leer je onder andere beter bouwen, beter schieten en leer je andere handige tips. Wanneer moet je wel bouwen en wanneer niet? En wat is high ground precies? Er zijn verscheidene paperbacks beschikbaar die je direct kunt downloaden. Bekijk welke bij jou past op bol.com.

Wil je alvast wat tips vooraf? Dan kan je ook de onderstaande video bekijken. In vier minuten tijd geven verschillende Pro-Fornite spelers hun tips in een video van de Telegraaf:

3. PS4 bundel

Heb je nog geen PS4, maar wil je het spel wel graag op deze console spelen? Dan kan je kiezen voor een PS4 + Fortnite merchandise. Bij dit speciale pakket krijg je namelijk een speciale console en krijg je er een unieke skin (outfit) bij. Daarnaast krijg je nog eens 500 V-Bucks die je vrij kunt besteden in het spel. Daarmee kun je onder andere een leuk dansje kopen, maar kun je ook tiers kopen! Wat jij maar wilt.

> Bekijk artikel op bol.com

4. Pet of muts

Draag jij graag een pet? Dan spreekt dit stukje Fortnite merchandise jou wel aan. Dit petje is bovendien ook nog eens in de sale en daarmee extra scherp geprijsd. Aan de voorzijde staat simpelweg ‘Fornite’ beschreven. Het betreft een glow in the dark logo, dus ook in de avonduurtjes kun je je zoon of dochter gemakkelijk zien. Naast een pet kun je ook nog een muts kopen. Deze Fortnite kleding is ontzettend leuk en voordelig verkrijgbaar. Check de sectie aanbiedingen en profiteer direct van deze deal.

> Bekijk pet op bol.com

> Bekijk muts op bol.com

5. Fortnite kleding: een T-shirt kopen?

De echte fans lopen natuurlijk in een prachtig T-shirt. Er zijn verschillende T-shirts beschikbaar en uiteraard kun je die in verschillende formaten krijgen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen daarmee een leuk T-shirt kopen.

De meeste Fortnite merchandise T-shirts hebben gewoon het logo erop staan. Er zijn echter ook shirts met een Llama erop of met andere Emotes.

> Bekijk T-shirts op bol.com

6. Controllerskin

Speel jij het spel op een PS4? Dan gebruik je daarvoor natuurlijk een controller. Daarvoor kun je nu een leuke skin kopen. Dat is natuurlijk een absolute must als je het spel speelt. Je kunt zo’n toffe sticker ontzettend goedkoop kopen bij bol.com. Verscheidene modellen hebben ook nog eens light bar, waarbij je de stickers ook nog eens licht geven. Dat geeft een ontzettend leuk effect. De echte pro-players moeten dit natuurlijk hebben!

> Bekijk controllerskin op bol.com

7. Muismat

Speel jij het spel daarentegen op de computer? Dan heb je gelukkig ook nog Fortnite merchandise waar je uit kunt kiezen. Zo kun je onder andere kiezen voor een prachtige muismat! Zo ademt je computer ook Fortnite merchandise en wat is nou leuker dan niet. Ook hiervoor zijn overigens verschillende leuke aanbiedingen.

> Bekijk muismat op bol.com

8. Sleutelhanger

Heb jij al een toffe sleutelhanger? Eventueel kan je kiezen voor deze Fornite merchandise: een leuke sleutelhanger. Er zijn verscheidene sleutelhangers waar je uit kunt kiezen.

> Bekijk assortiment op bol.com

9. Fortnite merchandise mok

Wil je liever een leuke mok kopen? Dan spreekt deze Fortnite merchandise jou vast wel aan. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende mokken. Op sommige mokken staat simpelweg het logo, maar er zijn ook mokken met een Llama erop. Deze Fortnite merchandise is ook nog eens erg voordelig. Je kunt profiteren van verscheidene Fortnite aanbiedingen op bol.com.

> Bekijk mokken op bol.com

10. Fornite Deep Freeze Bundle PS4

We sluiten de top 10 Fortnite merchandise af met de Deep Freeze Bundle. Deze bundel is speciaal beschikbaar voor de PS4 en hierbij krijg je een exclusieve skin. Het is een perfect starterspack voor de doorgewinterde speler. Deze bundel zit vol met talloze bijzondere items die je alleen via dit pakket kunt verkrijgen. Het bevat de volgende artikelen:

  • Frostbite Outfit – Rare item t.w.v. t.w.v. 10,- euro;
  • Freezing Point Back Bling – Rare item t.w.v. 10 euro;
  • Chill-Axe Pickaxe – Legendary item t.w.v. 8 euro;
  • Cold Front Glider – Epic item t.w.v. 12 euro;
  • 000 V-Bucks t.w.v. 11 euro.

> Bekijk dit pakket op bol.com

Ben je benieuwd hoe deze Deep Freeze Bundle eruit ziet? Bekijk dan de onderstaande video maar eens. Deze video is ge-upload door Ninja. Hij is een streamer die zo’n 80.000 kijkers per livestream krijgt. Van hem kan je wellicht ook nog het een en ander leren!

Fortnite merchandise kopen?

Wil je graag Fortnite merchandise kopen? Of wil je toffe kleding kopen van de actiegame? Dan kun je surfen naar bol.com. Via de webshop kun je talloze leuke artikelen, merchandise en kleding kopen. Je hebt keuze uit circa 350 artikelen en dat is natuurlijk enorm veel. Met behulp van deze top 10 Fortnite merchandise en kleding wordt je keuze hopelijk vereenvoudigd. Profiteer nu van scherpe aanbiedingen en sale via bol.com.

Misschien vind je dit ook leuk