fidget popper

Fidget Popper: een nieuwe rage in speelgoedland

door

Je hebt vast weleens over de Fidget Spinner gelezen op Blog Speelgoed. Echter is er nu weer een nieuwe rage waar je kind dol op zal zijn: de Fidget Popper. Sterker nog, zelfs volwassenen vinden dit wel erg fijn speelgoed. Dit speelgoed ging viraal op TikTok en is nu massaal verkrijgbaar in de Nederlandse speelgoedwinkels en bij webshops. Je drukt het plastic in en het voelt nu eenmaal lekker aan. Het klinkt misschien vreemd, maar het is een echte rage geworden. Probeer het ook eens.

Wat is een Fidget Popper?

Een Fidget Popper, ook wel bekend als Figet Pop-it, is speelgoed dat stressverlagend werkt. Het maakt een poppend geluid en het is erg simpel om te gebruiken. Je kunt het simpelweg indrukken en de bolletjes gaan naar beneden. Je hoort zoodende het poppende geluid. De Fidget Popper is eigenlijk populair geworden door TikTok. Er kwamen ontzettend veel filmpjes online van het ‘speelgoed’ en inmiddels is het razend populair.

Waarom is de Fidget Popper zo leuk?

Je zult je nu misschien wel afvragen: waarom is zo’n Fidget Popper nu zo leuk? Tja, wij hebben eigenlijk ook geen idee. Deze rage zal misschien ook snel weer overwaaien, maar de kleuren nodigen in ieder geval erg uit. Je kunt er ook lekker mee friemelen en het maakt niet uit waar en wanneer. Je kunt het speelgoed op de bank gebruiken wanneer je een serie bekijkt of wanneer je een boek leest. Het is dus niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders.

Verschillende vormen en formaten

De Fidget Popper is verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Zo kan je onder andere kiezen voor een vierkant, een rechthoek of een ronde variant. Het speelgoed is ook nog eens erg goedkoop te bestellen op bol.com, dus waarom niet? Zowel jij als jouw kind zullen dit ontzettend leuk vinden.

Kende jij deze rage al? Laat het gerust weten in de reacties hieronder. Mocht je dit een leuk artikel vinden kan je dit blogbericht uiteraard delen op social media met vrienden en familie. Misschien vinden zij dit speelgoed ook wel erg leuk! Wil je nog meer Fidget Toys bekijken? Bekijk dan dit andere artikel.

Misschien vind je dit ook leuk