emoji kussen kopen

Emoji kussen kopen? Bekijk de leukste smiley kussens online!

door

De meeste Nederlanders hebben de populaire app WhatsApp op hun smartphone. In deze app kun je talloze leuke emoji’s naar je vrienden sturen. Je kunt aangeven dat je blij bent, maar ook kun je aangeven dat je boos of verdrietig bent. Of misschien zelfs in een feestelijke stemming. Ben je in een grappige bui? Dan kan je zelf een drol emoji sturen. Hoe leuk is het wel niet als je thuis een aantal emoji’s hebt, die je ook echt kunt aanraken? Je kunt een Emoji kussen kopen voor een klein prijsje. Daarmee versier je de woonkamer op een leuke manier. Bekijk de leukste smiley kussens op onze website.

1. Emoji kussen aap

De Emoji kussen aap is een populaire kussen die leuk is om als cadeau te geven, maar ook gewoon leuk is om zelf te hebben. Het betreft een vrij groot model: de formaten zijn 32x32x13 centimeter. Je kunt er dus lekker op leunen. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zoals je dat ook gewend bent op WhatsApp. Zo kun je kiezen voor het aapje dat zijn handen voor de ogen heeft, maar je kunt ook kiezen voor het aapje die zijn handen voor zijn mond heeft. De prijs is hetzelfde.

2. Emoji smiley

De smiley Emoji is misschien wel een van de meest populaire emoji’s op WhatsApp. Veel mensen sturen dit over en weer bij bepaalde zinnen. Het is dan natuurlijk ook wel erg leuk als jij er eentje in huis kan halen. Ook dit model heeft een doortrek van 30 centimeter en is gemaakt van zachte stof. Het kan dan ook echt goed functioneren als kussen.

3. Emoji kussen XL

Je kunt ook kiezen voor de Emoji Kussen XL. Deze hebben een doorsnede van maar liefst 50 centimeter en zijn daarmee ook wel een stukje groter. Deze extra grote kussens vallen direct op als ze op jouw bank liggen. Deze smileys zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: de emoji met een zonnebril op, de lachende versie, het duiveltje, het boze model, het spookje en het aapje.

4. Emoji hond

De Emoji hond is ook een erg populaire emoji op WhatsApp. Het hondje wordt ook met enige regelmaat gestuurd via de app. Dit model heeft weer een doorsnede van 30 centimeter en valt erg in smaak bij kinderen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook ouders kunnen natuurlijk zo’n leuke emoji kussen kopen voor hun bank!

5. Emoji poep sierkussen

Deze emoji poep sierkussen is ook zeker een leuk mode. Deze lijkt precies op de variant op WhatsApp. Het is een superleuk kussentje, welke ontzettend leuk in je woonkamer staat. Het is natuurlijk leuk om te hebben, maar ook leuk om weg te geven. De formaten van dit model zijn als volgt: 26x33x8 centimeter. Het is gemaakt van polyester.

6. Aubergine knuffel

Je kunt ook kiezen voor de aubergine knuffel. Deze grote paarse knuffel heeft de vorm van een aubergine en is zelfs iets groter dan de meeste modellen uit deze lijst: 42×18 centimeter. Je kunt deze knuffel natuurlijk voor jezelf kopen, maar je kunt het ook weggeven als cadeau. Uiteraard kun je die keuze helemaal zelf maken.

7. Gekleurde drol

Op WhatsApp kun je geen gekleurde drollen sturen: alleen de traditionele bruine versie is hier beschikbaar. Echter kun je deze unieke emoji knuffel wel kopen via de webshop. Zo kun je namelijk kiezen voor een groene, blauwe en roze editie. Deze hebben een afmeting van 20×20 centimeter en zien er bijzonder leuk uit.

8. Emoji knuffel of kussen met handen en voeten

Deze Emoji knuffel of kussen zijn erg uniek. Deze hebben namelijk heuse benen en armen (of handen en voeten). Dit zijn dus echte staande modellen, welke verkrijgbaar zijn in verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor cool, een staande drol (ja, echt) en het liefdevolle poppetje.

9. Sierkussen met verschillende emoji’s

Je kunt ook deze emoji kussen kopen met daarop verschillende emoji’s. Dit doet ook iets meer denken aan een echte kussen. Er staan verschillende leuke poppetjes op en dat staat absoluut erg leuk in de woonkamer.

10. Verliefde pluche emoji kussen kopen

We sluiten deze lijst af met de verliefde pluche emoji. Je kunt deze kussen kopen voor een klein prijsje en hij is 20 centimeter groot. De hartoogjes zullen je doen smelten. Het lijkt niet echt op een WhatsApp-emoji, maar het ziet er wel gewoonweg erg leuk uit. Het is en blijft dus ook een dikke aanrader.

Bekijk alle smiley kussens online!

Wil je graag een emoji kussen kopen? Dan heb je keuze uit talloze leuke modellen. Wil je graag weten wat er nog meer beschikbaar is? Surf dan naar bol.com voor de leukste smiley kussens. Je hebt keuze uit meer dan 75 verschillende varianten. Bepaalde smileys staan er dubbel op, omdat er meerdere aanbieders zijn. Vergelijk daarom goed op bol.com voor de scherpste prijzen.

Misschien vind je dit ook leuk