Elektrische kinderauto kopen top 10

Elektrische kinderauto kopen? Bekijk de top 10!

door

Wil je graag een elektrische kinderauto kopen? Bekijk dan onze top 10 elektrische auto’s voor kinderen. In dit artikel vertellen we jou over de leukste modellen, maar ook beschrijven wij onder andere de veiligheid, type banden en de manier van monteren. Verscheidene producten zijn nu voorzien van aanbiedingen en sale, dus bekijk gerust het assortiment van bol.com!

> Bekijk het assortiment van bol.com

Over de elektrische kinderauto

De elektrische kinderauto is in de laatste jaren ontzettend populair geworden. Natuurlijk kende we al hoverboards en hoverkarts, maar daarvoor zal je toch wel enigszins stabiel moeten kunnen staan. Dat geldt natuurlijk nog niet voor de allerkleinsten. Gelukkig kunnen zij wel in zo’n prachtige elektrische auto voor kinderen! Veel modellen zijn op afstand te besturen en zijn prachtige nagemaakt van de echte merken. In het onderstaande top 10 overzicht vind je onder andere merken als Range Rover, Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes Benz, Toyota en Mini.

De elektrische kinderauto top 10

Wil je graag een elektrische kinderauto kopen? Dan heb je tegenwoordig ontzettend veel keuze uit verschillende modellen. Je hebt niet alleen keuze uit bepaalde merken, maar ook uit bepaalde uitvoeringen. Zo kan je van Audi bijvoorbeeld niet alleen de Q7 bestellen, maar ook bijvoorbeeld de i8. Daarmee is er een bijzonder ruime keuze. Via de webshop van bol.com kan je kiezen uit talloze verschillende modellen. In dit artikel volgt daarom de elektrische kinderauto top 10, zodat je iets gemakkelijker de keuze kunt maken.

1. Range Rover elektrische kinderauto kopen

We starten de elektrische kinderauto top 10 met de Range Rover. Dit model is gebaseerd op de Evoque en ziet er bijzonder leuk uit. Door middel van het voetpedaal kan je zoon of dochter zich gemakkelijk voortbewegen. Als je wilt kun je de auto echter ook besturen met een afstandsbediening. Dat is natuurlijk vooral handig als je nog een vrij jong kindje hebt die nog niet zo goed kan sturen. Met de afstandsbediening kun je links/rechts en vooruit/achter sturen. Daarmee kan je dus letterlijk alle kanten op!

Als je Range Rover elektrische kinderauto kopen gaat, krijg je hier standaard de 12V7AH batterij, 2 motoren, een 2,4 GHz afstandsbediening en MP3-aansluiting bij. Als het autootje volledig opgeladen is, gaat deze circa anderhalf tot twee uur mee. Dat is dus gegarandeerd veel speelplezier! De auto is 15 kilogram zwaar en kan maximaal 30 kilogram dragen.

> Bekijk dit model op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Range Rover elektrische kinderauto kopen
De Range Rover (productfoto via bol.com)

2. Audi Q7 elektrische kinderauto kopen

Ben jij, of je zoon of dochter, juist meer een liefhebber van Audi? Dan kun je de Audi Q7 elektrische kinderauto kopen. Dit model ziet er realistisch uit en is daarmee op een leuke manier nagemaakt van het originele exemplaar. Het toestel beschikt over een 6V oplaadbare accu en gaat een flinke poos mee. Uiteraard wordt deze accu erbij geleverd.

Het product is bovendien voorzien van een officiële licentie van AUDI AG. Net als bovenstaand model kan je dit model ook besturen met behulp van een afstandsbediening. Ook deze kan vooruit, achter, naar links en naar rechts. Daarmee kan je dus alle kanten op met je zoon of dochter. Het autootje is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar tot maximaal tien jaar. Je kunt de Audi Q7 elektrische kinderauto uiteraard kopen via onze partner.

> Bekijk dit model op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Audi Q7 Zwart
De Audi Q7 Zwart (productfoto via bol.com)

3. BMW X5 zwart auto voor kinderen kopen

Geen Audi en ook geen Range Rover? Geen probleem, want de BMW X5 zwart elektrische kinderauto kopen is ook een prima idee! Dit model is namelijk ook bijzonder leuk. Het model beschikt over een vooruit waar je zoon of dochter in feite overheen kijkt. Er zijn ook echt daadwerkelijk spiegels aan toegevoegd en dat maakt het allemaal erg uniek. Deze auto voor kinderen beschikt bovendien over een officiële licentie van BMW AG.

Je kunt de BMW X5 elektrische kinderauto kopen voor kinderen vanaf drie jaar. Standaard weegt het autootje zo’n 10 kilogram en daarmee waait deze dus niet zomaar weg. Je kunt de prachtige speelgoedauto ook gemakkelijk in elkaar zetten. Daarvoor hoef je geen technische opleiding gevolgd te hebben. Wil je graag deze BMW X5 zwart elektrische kinderauto kopen? Dan kun je terecht bij bol.com

> Bekijk dit model op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

BMW X5 Zwart Met Afstandsbediening
BMW X5 Zwart (productfoto via bol.com)

4. Volkswagen T1 elektrische kinderauto kopen

Wij vervolgen de top 10 elektrische kinderauto’s met Volkswagen T1. Wellicht zegt je dit niet zo direct iets, maar het is dat prachtige Volkswagen busje dat je op veel reisfoto’s ziet. Dit is echter een speciale auto voor kinderen. Het is namelijk een kleine variant met daarin een prachtig zitje. Je kunt deze elektrische kinderauto kopen in de kleuren blauw en rood en het model is echt ontzettend leuk.

Uiteraard is dit model ook voorzien van een licentie van VOLKSWAGEN AG en kun je er daardoor prima mee uit de voeten. Ook deze elektrische auto voor kinderen is voorzien van een handige afstandsbediening. Op die manier kun je je zoon of dochter ook de juiste richting in sturen. Je kunt zowel vooruit, achteruit, naar links of naar recht sturen. Je kunt deze elektrische kinderauto kopen via onze partner.

> Bekijk dit model op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Volkswagen T1 auto voor kinderen
De Volkswagen T1 kinderauto (productfoto via bol.com)

5. BMW i8 elektrische auto voor kinderen kopen

De BMW i8 is een droomauto van veel mensen. In het echte leven is deze helaas behoorlijk prijzig en zal je dus wel flink je portemonnee moeten trekken. Gelukkig is de variant voor kinderen een stukje voordeliger. Toch ziet deze er ook wel erg gaaf uit. Er is namelijk een speciale racestoel aanwezig en het autootje ziet er ontzettend mooi uit. Het betreft een witte auto met een aantal lichtblauwe strepen. Dat maakt het geschikt voor zowel jongens als meisjes.

De geadviseerde leeftijd is vanaf drie tot maximaal twaalf jaar. In de praktijk zullen twaalfjarige kinderen hier niet meer echt in passen, dus houdt daar wel rekening mee. Het autootje beschikt over een 6V oplaadbare accu en is voorzien van een afstandsbediening. Aan de binnenkant is zelfs een schakelpook aanwezig. Dat maakt het een serieuze auto! Je kunt deze elektrische kinderauto kopen via bol.com.

> Bekijk product op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

BMW i8 elektrische kinderauto kopen
De BMW i8 (productfoto via bol.com)

6. Audi R8 elektrische kinderauto kopen

Natuurlijk is BMW niet de enige die met luxeauto’s op de proppen komt. Ook de grote concurrent Audi weet daar immers wel raad mee. Je kunt namelijk deze prachtige Audi R8 elektrische kinderauto kopen. Op het kentekenplaatje staat ‘Audi R8 Spider’ en het is zeker een behoorlijk tof model. Uiteraard is ook deze auto voor kinderen voorzien van een officiële licentie van AUDI AG.

Je kunt je kindje op afstand besturen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Het autootje kan naar rechts sturen, naar links sturen, kan achteruit en vooruit. Daarmee kan je letterlijk alle kanten op. Het betreft een 6V accu, waarmee je zo’n anderhalf tot twee uur kunt rijden. Vervolgens zal je het autootje weer moeten opladen. Je kunt deze elektrische kinderauto kopen bij bol.com

> Bekijk product op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Audi R8 elektrische kinderauto kopen
De Audi R9 kinderauto (productfoto via bol.com)

7. Volkswagen Golf GTI kinderauto kopen

Eerder beschreven we el een elektrisch autootje van Volkswagen. Echter is dit model misschien nog wel geliefder onder je zoon of dochter. Dit betreft namelijk de Volkswagen Golf GTI! Het model ziet er realistisch uit en het is een uitermate geschikte auto voor kinderen. Aan de voorzijde beschikt het autootje over werkende led-koplampen en zit erin aan de binnenkant een heuse schakelpook.

In tegenstelling tot de meeste auto’s van hierboven, beschikt deze auto over een 12V accu. Daarmee kan je dus nog langer genieten van je prachtige speelgoedauto voor kinderen. Ook is er een afstandsbediening aanwezig waar je je kind de juiste richting mee in kunt sturen. Je kunt zowel naar links als naar rechts sturen, maar je kunt ook vooruit en achteruit. Wil je deze Volkswagen Golf GTI kinderauto kopen? Dan kan je terecht bij bol.com

> Bekijk product op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Volkswagen Golf GTI elektrische kinderauto
De Volkswagen Golf GTI elektrische kinderauto (productfoto via bol.com)

8. Mercedes-Benz elektrische kinderauto kopen

Misschien was je er een beetje verbaasd over met betrekking tot onze top 10 elektrische kinderauto’s: je had nog niets gelezen over Mercedes-Benz! Uiteraard waren we dit merk nog niet vergeten hoor, want die mocht natuurlijk niet ontbreken in de top 10. Je kunt namelijk deze Mercedes-Benz G55 elektrische kinderauto kopen.

Dit model is voorzien van een realistische look, maar beschikt ook over werkende led-lampen en een schakelpook aan de binnenzijde. Daarmee is het een auto waar je echt alles mee aan kunt! Er zijn twee snelheden beschikbaar in de auto, waardoor je dus ook kan bepalen hoe hard je zoon of dochter rijdt.

Ook bij deze auto kan je je kind besturen met behulp van de afstandsbediening. Uniek aan dit model is verder dat je maar liefst 2x 12V oplaadbare accu’s krijgt. Je kunt de Mercedes-Benz elektrische kinderauto kopen voor kinderen vanaf drie jaar. De maximale leeftijd bedraagt twaalf jaar, maar in de praktijk lukt dat niet altijd.

> Bekijk dit artikel op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Mercedes-Benz
De Mercedes-Benz G55 (productfoto via bol.com)

9. Toyota Tundra elektrische kinderauto kopen voor twee personen

We maken met de top 10 elektrische kinderauto’s nu een sprong naar de andere kant van de wereld. Het merk Toyota is nu namelijk aan de beurt. Oorspronkelijk komt het merk uit Japan en heeft het merk talloze mooie auto’s op de markt gebracht. De Toyota Tundra is daar een van. Deze speelgoedvariant beschikt over een 12V accu en beschikt over twee zitplaatsen! Je kunt deze elektrische kinderauto kopen voor twee kinderen dus! Dit is dan ook het eerste tweepersoons model uit de lijst.

Het model kan dus ook iets meer dragen dan de meest bovenstaande modellen. Het kan namelijk belast worden met maximaal 50 kilogram. Daarmee is het wel een stukje leuker dan de andere twee. Tenminste, als je met twee kinderen bent!

Deze elektrische auto voor kinderen gaat ongeveer een uurtje mee met maximale belasting. Het bereikt snelheden tot maximaal zes kilometer per uur en is het model is voorzien van Soft Start. Dat betekent dat je de snelheid gemakkelijker kunt hanteren.

Ook dit model is bestuurbaar vanaf afstand. Je kunt zowel naar links als naar rechts sturen, maar je kunt ook vooruit en achteruit met het autootje.

> Bekijk dit artikel op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Toyota Tundra
De tweepersoons elektrische kinderauto Toyota Tundra (productfoto via bol.com)

10. MINI Cooper elektrische auto bestellen

We sluiten de top 10 elektrische kinderauto’s af met de MINI Cooper. Iedereen kent dit prachtige autootje wel, want op de Nederlandse snelwegen rijden deze ook voldoende. Het is een compacte en leuke auto, welke vooral erg populair onder dames is. Dit model gaat zo’n uur lang mee en is geschikt voor een kindje van maximaal 30 kilogram.

Je kunt deze MINI Cooper elektrische kinderauto extra voordelig bestellen. Dat is ook zeker een aanrader, want er is namelijk ook een snelheidsregeling, er is achterwielaandrijving aanwezig en er is zelfs een gordel aan de binnenzijde. Ook led-koplampen zijn uiteraard aanwezig. Daarmee is het een erg complete auto die je ook nog eens voordelig kunt kopen. Dit model bevat geen licentie en is daardoor goedkoper.

Helaas zijn er geen batterijen inbegrepen bij dit product, maar uiteraard kan je dit wel los bijbestellen.

> Bekijk dit model op bol.com

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Mini Cooper rood
De Mini Cooper in het rood (productfoto via bol.com)

Veiligheid

Als je een elektrische kinderauto kopen gaat, kunnen wij ons best voorstellen dat je misschien een beetje (on)gerust bent over de veiligheid. Het is natuurlijk wel een bijzonder product dat op een of andere manier wordt aangedreven. Natuurlijk is het daarom belangrijk dat je je zoon of dochter goed in de gaten houdt. Gelukkig zijn er bij verschillende elektrische kinderauto’s allemaal afstandsbedieningen bijgeleverd. Dat zorgt ervoor dat je letterlijk grip houdt op je kinderen.

Als je je bestelling thuis hebt ontvangen, is het natuurlijk ook ontzettend belangrijk dat je de handleiding goed doorneemt. In de handleiding staat belangrijke informatie over de verschillende producten. Uiteraard wordt de veiligheid daar ook uitgebreid in besproken. Wij adviseren dan ook om dit écht goed door te nemen. Dan kan er niets meer fout gaan.

Soft Start systeem

Verscheidene elektrische auto’s beschikken over een zogeheten Soft Start systeem. Dat houdt in dat de auto voor kinderen op een langzame manier kan optrekken. Dat gebeurt zonder dat het autootje gaat schokken. Zo’n Soft Start systeem wordt vooral aangeraden voor kinderen die nog vrij jong zijn. Als zij in een keer met een flink tempo gaan rijden, kan dat natuurlijk even schrikken zijn. Wil je graag een elektrische kinderauto kopen? Dan kan je daar rekening mee houden. De meeste modellen uit de bovenstaande top 10 zijn voorzien van het Soft Start systeem.

Banden

Veel modellen beschikken over kunststoffen wielen of wielen met een rubberen band. Uiteraard kan je hier zelf je voorkeur aan geven, maar de rubberen banden geven toch iets meer comfort voor je zoon of dochter: vooral als je buiten rijdt. Aangenomen wordt natuurlijk dat je er ook buiten mee rijdt, dus het kan zeker een aandachtspunt zijn als je een elektrische kinderauto kopen gaat. Verscheidene modellen, waaronder MINI Cooper, beschikken ook over gekartelde banden. Dat zorgt nog weer eens voor extra grip.

Kunststof of een laklaag?

Vaak heb je ook nog eens keuze uit kunststof of een laklaag. De kunststoffen modellen zijn voorzien van minder glas, maar bij een laklaag is dat wel het geval. Laatstgenoemde glimt natuurlijk veel meer. Dat is natuurlijk erg blits, maar tegelijkertijd moet je ook rekening houden met krasjes. Die krasjes kan je niet zomaar wegwerken en kinderen zijn soms niet altijd even voorzichtig. Als je een elektrische kinderauto kopen gaat, is het dus erg belangrijk om daar goed op te letten. Uiteraard kan je hier zelf een goede keuze in maken. Het is de voordelen tegen de nadelen opwegen.

Op afstand bestuurbare elektrische kinderauto’s (met afstandsbediening)

In onze elektrische kinderauto’s top 10 zijn alle modellen voorzien van een afstandsbediening. Uit veiligheidsoverwegingen is dat ook gewoon het beste. Daarmee kan je je zoon of dochter nog even dat stukje richting meegeven dat nodig is. Als je kind ineens de weg op rijdt, is het natuurlijk wel zo fijn dat je hem of haar kan bijsturen. Wij adviseren dus ook om alleen maar modellen te kopen mét afstandsbediening. Vermijd andere modellen dus als je een elektrische kinderauto kopen gaat. Zoals gezegd zijn alle modellen uit onze top 10 voorzien van afstandsbedieningen. Uiteraard hoef je die er niet los bij te bestellen.

6V of 12V elektrische kinderauto kopen?

Als je een elektrische kinderauto kopen gaat, is het altijd belangrijk om te letten op de accu. Vaak heb je keuze uit 6V of 12V. Vanzelfsprekend gaat het 12V model veel langer mee: bijna twee keer zo lang. Het is dus belangrijk dat je niet alleen op het uiterlijk afgaat, maar ook kijkt naar de accuduur. De 6V-modellen worden aangedreven met een motor, terwijl de 12V-modellen worden aangedreven met twee motortjes. De 12V heeft bovendien meer grip en is ook sterker.

Een aantal 12V-modellen zijn boven voor twee personen. Heb je twee kinderen van jonge leeftijd? Dan kan je een tweepersoons elektrische kinderauto kopen. Je kunt onder andere kiezen voor de Toyota, welke we hebben beschreven in de top 10 hierboven.

Met of zonder licentie?

De meeste modellen die hierboven zijn beschreven, zijn voorzien van een licentie. Natuurlijk zal je ook een aantal modellen hebben zonder licentie. Uiteraard kosten die licenties simpelweg wel geld. Zit er een officiële licentie bij? Dan schiet de prijs ook omhoog. Dat is natuurlijk wel iets waar je rekening mee moet houden als je een elektrische kinderauto kopen gaat. De modellen zonder licentie zijn wel vele malen goedkoper. Goed vergelijken via bol.com is dan ook zeker een aanrader.

Standaard al flink uitgerust!

De meeste auto’s uit de elektrische kinderauto’s top 10 zijn voorzien van veel objecten. Zo beschikken verscheidene modellen over gordels, led-verlichting en deuren die gemakkelijk open en dicht kunt doen. Ook spiegels en het kwalitatieve stuur zijn natuurlijk bepalende onderdelen. Als je een elektrische kinderauto kopen gaat, is deze dus al flink uitgerust met allerlei accessoires. Uiteraard kun je tijdens het bestellen hier nog extra goed opletten. Immers heb je keuze uit tientallen verschillende modellen.

Zachte of verharde ondergrond?

Wil je graag een elektrische kinderauto kopen? Dan is het van tevoren ook belangrijk om te bekijken waar je zoon of dochter ermee wilt rijden. Binnen gebruik komt eigenlijk maar zelden voor, dus je zult vaak op een verharde ondergrond rijden. Het kan dan dus ook raadzaam zijn om te kijken naar goede en stevige banden. Enkele modellen hebben banden met extra grip. Dat geeft natuurlijk wel een erg prettig gevoel.

Elektrische kinderauto kopen en monteren

Ben jij een goede monteur? Nee, oei kijk maar uit! Nee, dat is maar een grapje hoor! Als je een elektrische kinderauto kopen gaat, zal je merken dat deze al voor een groot gedeelte in elkaar zit. Je hoeft dus geen expert te zijn om deze in elkaar te zetten. Dat werkt namelijk erg eenvoudig. Uiteraard is ieder model voorzien van een handleiding, waarmee je prima uit de voeten kunt.

Laad de auto de eerste keer helemaal op

Heb je je elektrische kinderauto binnengekregen? Dan is het altijd belangrijk dat je deze in eerste instantie volledig oplaadt. Het kan natuurlijk even vervelend zijn voor je zoon of dochter om nog eventjes te wachten, maar dat is het wachten zeker waard. Je hebt namelijk kans dat de accu minder goed werkt als deze de eerste keer niet helemaal opgeladen is. Dat is dus wel iets waar je rekening mee moet houden als je een elektrische kinderauto kopen gaat.

Elektrische kinderauto voor twee personen?

In onze top 10 was maar een elektrische kinderauto geschikt voor twee personen. Echter kan je via bol.com ook nog wel andere modellen vinden. Met een beetje zoekwerk kom je natuurlijk behoorlijk ver op de website. Een tweepersoons elektrische kinderauto kopen is dus ook goed mogelijk op de webshop van de aanbieder.

Elektrische kinderauto top 10

Hierboven hebben we onze elektrische kinderauto top 10 beschreven. Uiteraard hebben wij deze met grote zorg samengesteld. Wij lezen in de reacties natuurlijk graag wat jij van onze top 10 vindt! Aan de hand van jouw feedback kunnen wij misschien nog wat andere leuke modellen toevoegen.

Elektrische kinderauto aanbiedingen en sale

Een elektrische kinderauto kopen? Regelmatig kan je profiteren van aanbiedingen en sale via bol.com. De webshop heeft een zeer ruim assortiment als het gaat om deze auto’s voor kinderen. Het kan dan ook niet anders dan dat veel artikelen in de aanbieding en/of sale zijn. Profiteer daarom vandaag nog.

Wil je graag een elektrische kinderauto kopen?

Wil je graag een elektrische kinderauto kopen? Dan kan je direct surfen naar bol.com. Via de webshop heb je namelijk een ontzettend uitgebreide keuze. Je kunt bovendien in verschillende prijscategorieën kijken. Zo zijn er modellen vanaf zo’n 130 euro (zonder licentie), maar kan je ook kiezen voor modellen met licentie (tot maximaal 399 euro). Uiteraard is daartussen ook nog voldoende beschikbaar. Het volledig afhankelijk van jouw budget.

Benieuwd naar andere elektronica producten? Bekijk ook onze reviews.

Misschien vind je dit ook leuk