e-reader voor kinderen kopen

E-reader voor kinderen kopen?

door

Er zijn voldoende volwassenen die beschikken over een e-reader. Toch kun je ook een e-reader voor kinderen kopen. Veel kinderen vinden het niet erg leuk om uit een boek te lezen, maar een e-reader is vaak dan wél weer prima. Gelukkig zijn er verschillende goedkope modellen waar je uit kunt kiezen voor je kind. Het model dat als beste getest is staat ook in dit artikel omschreven!

De voordelen van een e-reader voor kinderen

Een e-reader voor kinderen kent meerdere voordelen. Zo zijn e-readers veel voordeliger dan een grote hoeveelheid boeken. Ook heb je geen extra kastruimte nodig voor de boeken die jij of je kind graag wil lezen. Lezen is natuurlijk goed voor de ontwikkeling van je kind en op deze manier kan je kind laagdrempelig en eenvoudig lezen. Bovendien kan je e-readers ook eenvoudig meenemen op reis. Verveelt je kind zich in de auto? Pak een e-reader voor kinderen erbij en weg is de verveling! Dat is nog eens iets anders dan een smartphone voor kinderen waar alleen maar spelletjes opgespeeld worden!

Alle voordelen op een rij:

  • Je heb geen extra kastruimte nodig voor alle boeken. Een boekenkast wordt daarmee overbodig;
  • E-books zijn veel voordeliger dan een groot aantal boeken;
  • Je kunt e-readers bijzonder eenvoudig bedienen;
  • Kinderen vinden het over algemeen leuker om te lezen op e-readers in plaats van een gewoon boek;
  • Kinderen kunnen oefenen met lezen en hebben hier vaak ook plezier in;
  • Je kunt in bed lezen zonder het licht per se aan moet;
  • E-readers zijn licht van gewicht en daarom kun je deze ook eenvoudig meenemen;
  • Je kunt het stukje elektronica ook erg eenvoudig meenemen op reis;
  • De letters kun je gemakkelijk vergroten voor het geval je kind nog een moeilijke lezer is.

E-reader voor kinderen kopen?

Wil je graag een e-reader voor kinderen kopen? Dan heb je keuze uit talloze verschillende modellen. Zo zijn de e-readers van Kobo bijzonder populair. Verschillende modellen, waaronder de Kobo Aura H2O Editio 2 en Kobo Forma, zijn waterdicht. Dat is natuurlijk ideaal als je op reis gaat en deze wil meenemen naar het zwembad of strand. Je hoeft dan niet bang te zijn dat het defect raakt. Bij deze modellen kun je maar liefst 6.000 ebooks uploaden. Op stand-by modus gaan deze modellen bijzonder lang mee. Je kunt lezen als een echt boek en niet voor niets zijn deze e-readers zo populair.

De H20 Edition 2 werd in 2018 bovendien als best getest. Daarmee lijkt dit dus ook een zeer geschikt model. Wil je er eentje kopen voor je kind? Verstandige keuze, want dit model is namelijk uitermate geschikt als e-reader voor kinderen.

Surf naar bol.com voor de leukste deals

Wil je graag een e-reader voor kinderen kopen? Dan heb je een ruime keuze op bol.com. Uiteraard kun je zelf bepalen welke model je koopt. De modellen van Kobo zijn het meest populair, maar je kunt ook voor goedkopere modellen kiezen. Zo kun je onder andere ook nog kiezen voor Denver of Pocketbook. Wil je juist kiezen voor een duurder model? Dan kun je ook nog kiezen voor de Onyx Boox Max 2. Daarmee heb je een groot leesscherm met het formaat van een laptop.

Via de webshop kun je genieten van een snelle levering. Het model dat als best getest is wordt de volgende al bij je thuisbezorgd. Voor 23.59 uur besteld is de volgende dag al in huis. Bovendien heb je standaard 30 dagen bedenktermijn. Bevalt ‘ie toch niet? Stuur het apparaatje dan gratis terug.

Zorg ervoor dat je let op verschillende zaken als je je e-reader voor kinderen koopt. Zo kun je onder andere letten op prijs, maar ook op schermgrootte, opslagcapaciteit, gewicht en batterijduur. Via de webshop kun je daar uitgebreid op filteren.

Wat vind jij van ons artikel?

Wat vind jij van dit artikel? Laat het ons hieronder weten in de reacties. Laat je liever een sterrenbeoordeling achter? Dan kan dat natuurlijk ook. Op die manier kun je ons ook laten weten wat je van dit artikel vindt.

Misschien vind je dit ook leuk