duplo trein kopen

Duplo trein kopen? Bekijk de leukste treinsets in dit overzicht!

door

Wil je graag een Duplo trein kopen? Dan heb je natuurlijk keuze uit talloze modellen voor je kind. Kinderen zijn hier urenlang zoet mee en het is natuurlijk ook wel erg leuk speelgoed. Wat zijn nu de leukste treinsets van dit moment? Waar kun je op letten en welke prijs vind jij redelijk voor een nieuwe treinset? En wil je bijvoorbeeld graag een elektrische Duplo trein kopen of wil je een klassiek model? In dit uitgebreide artikel nemen we je mee in de verschillende keuzemogelijkheden!

Samenvatting Duplo trein kopen

Als je een Duplo trein wilt kopen heb je keuze uit talloze leuke modellen. In dit uitgebreide artikelen bespreken we alles van A tot Z. Zo bekijken we onder andere ook reviews, test en kijken we naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Heb je geen tijd om dit hele artikel door te lezen? Lees dan de onderstaande samenvatting met de leuke treinsets van dit moment.

 • Leukste treinset van dit moment: Duplo Goederentrein, verkrijgbaar bij bol.com. Wil je graag de beste Duplo trein kopen? Dan is de Goederentrein een absolute aanrader. Dit model is elektrisch (werkt op batterijen) en is bijzonder uitgebreid. Je kunt dit model bestellen voor 110 euro;
 • Beste prijskwaliteitsverhouding: wil je kiezen voor een goedkoper model die wel elektrisch werkt (op batterijen)? Dan is de Stoomtrein een aanrader. Dit model is verkrijgbaar bij bol.com en kost 49,99 euro;
 • Leukste treinset met bekende minifiguren: wil je graag bekende Disney-minifiguren in huis halen? Kies dan voor de Toy Story trein of voor Mickey & Minnie Mouse. Deze treinsets zijn bijzonder leuk;
 • Leukste treinset voor 1 tot en met 3 jaar: is je kind nog jong en is dit zijn of haar eerste bouwset? Dan is de Getallentrein een absolute aanrader. Bekijk deze set op bol.com!

Wil je toch liever het hele artikel lezen? Lees hieronder dan verder en lees uitgebreide reviews van A tot Z. Je leest onder andere over tests, reviews, prijzen, kwaliteit én meer.

Duplo trein kopen? Bekijk de leukste treinsets!

Wil je graag een Duplo trein kopen, maar twijfel je nog over een bepaald model? In dit overzicht lees je over leukste treinsets van dit moment. In dit uitgebreide artikel bespreken we de prijs, tarieven, het aantal onderdelen en minifiguren en lees je over eventuele uitbreidingen. De meeste bouwsets zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot 5 jaar.

Duplo goederen trein kopen

LEGO DUPLO Goederentrein
De Goederentrein is verkrijgbaar bij bol.com

Wil je graag de beste en leukste Duplo trein kopen? Dan is de Goederentrein zonder twijfel het beste model waar je uit kunt kiezen. Deze treinset kost, op moment van schrijven, 110 euro en is het geld zeker meer dan waard. Het pakket bevat 3 minifiguren en maar liefst 105 onderdelen. Je peuter kan deze trein simpelweg een stukje vooruitduwen en de trein zal zijn werk doen.

In het pakket tref je een haven, een boot, een café, een laadstation, 2 kranen, 3 minifiguren en verscheidene andere spannende spoorartikelen. Je kind kan hier dus eindeloos plezier aan beleven.

Het pakket bevat ook nog eens talloze leuke accessoires: een benzinepomp, een koffiezetapparaat, een beker, een reep chocola, een melkfles, een visnet, een brood, bananen, een pakket, een kassa, een moersleutel, een vis en een menukaart.

Er is bovendien een app beschikbaar waarmee je de trein kunt bedienen. Je kind kan de Duplo trein ook simpelweg een drukkertje geven. Op die manier zal de trein uiteraard ook gaan bewegen. In de app zijn ook nog andere features beschikbaar. Dat maakt deze treinbaan extra leuk.

Het product werkt op AAA-batterijen (4 stuks). Deze zijn niet inbegrepen en daarom is het raadzaam om deze er direct bij te bestellen. Je kunt kunt slim combineren op bol.com en daardoor de batterijen extra voordelig bestellen. Klik daarvoor op de onderstaande button.

Twijfel je nog? Hier volgt nog een overzicht van de voor- en nadelen van deze treinset.

Voordelen

 • Goederentrein duplo trein kopen
  Bekijk nog meer afbeeldingen op bol.com

  Bijzonder uitgebreide bouwset met 105 onderdelen;

 • Het pakket bevat standaard al 3 minifiguren;
 • Er is een app beschikbaar voor deze treinset (beschikbaar voor iOS en Android);
 • Werkt op batterijen en daarmee elektrisch. Je peuter kan een keer duwen en de trein gaat rijden;
 • Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 5 jaar.

Nadelen

 • Dit is het duurste pakket uit deze top 5. Je hebt dus wel budget nodig;
 • Batterijen zijn niet inbegrepen. Deze moet je er dus los bij kopen (4x AAA-batterijen).

Duplo stoom trein kopen

LEGO DUPLO Stoomtrein
De stoomtrein is verkrijgbaar bij bol.com

De Duplo stroomtrein is ook een bijzonder leuke treinset. Je kunt deze Duplo trein kopen voor slechts 49,99 euro bij bol.com en het pakket bevat talloze onderdelen. Zo krijg je niet alleen een treintje en een wagon, maar ook een railspakket. Verder zitten er ook twee minifiguren in het pakket en komt het bouwpakket uit 2018. De trein kan automatisch rijden door het treintje aan te duwen. Vervolgens rijdt het allemaal automatisch. Je kunt dit weer stoppen door het treintje van de rails te halen.

Net als bij de eerste treinset, kun je voor deze set ook een gratis app downloaden. Daarmee kun je het treintje bedienen en dat is bijzonder leuk. Daarnaast zijn er nog verschillende andere features in de app beschikbaar. Het artikel werkt op 4x AAA-batterijen, welke er niet standaard bijgeleverd worden. Om die reden is het ook raadzaam om deze er direct bij te bestellen.

Je kind kan zijn of haar fantasie op met deze bouwset, want er is ontzettend veel te doen. Heb je nog bestaande sporen? Dan kun je deze ook koppelen aan dit pakket en kun je dus een bijzonder lange rijbaan maken.

De set bestaat uit locomotief met licht zowel als geluid, een passagierswagon, 5 kleurgecodeerde actiestenen, een treinstation, een kolenschepper, een boom en 16 stukken rails. Wil je graag meer rails? Dan kun je deze uitbreiden met een extra bouwpakket (zie accessoires).

Voordelen

Lego Duplo trein stoom
Bekijk nog meer afbeeldingen op bol.com
 • Er is een gratis app beschikbaar voor zowel iOS als Android. Daarmee zijn er nog veel meer speelmogelijkheden voor je kind;
 • Dit pakket bevat diverse minifiguren: een machinist en een kind én een eekhoornfiguur;
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 tot en met 5 jaar;
 • Een recente treinbaan uit 2018;
 • Werkt elektrisch (op batterijen). Je kind hoeft alleen maar te duwen en het treintje rijdt.

Nadelen

 • De batterijen worden er niet bijgeleverd. Je kunt deze er echter wel los bijbestellen;
 • Relatief weinig spoor. Dit kun je wel uitbreiden met een extra railspakket.

Duplo Toy Story trein kopen

Toy Story
Deze set is verkrijgbaar bij bol.com

De filmreeks Toy Story is ontzettend populair. De eerste film werd uitgebracht in 1995 en was toentertijd razend populair. Nog steeds is het bedrijf aan het produceren en is er reeds weer eentje uitgebracht. Niet voor niets kan je dan ook diverse leuke spulletjes kopen. Walt Disney heeft ook een samenwerking met Duplo. Je kunt namelijk de Duplo trein kopen met je favoriete karakters van Toy Story: Woody en Buzz Lightyear. Dit bouwpakket is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met 5 jaar.

Naast de twee actiefiguren krijg je ook nog eens een leuke Duplo trein. Het is daarmee ook een ideaal cadeautje voor peuters en is bovendien ook nog eens betaalbaar. Jonge kinderen vinden dit fantastisch. Als je kind de filmreeks heeft gezien is deze bouwset nog eens extra bijzonder. Je kunt het klepje van Buzz ook nog eens open en dicht doen. Bij deze set krijg je geen rails, dus als je dat wilt zal je deze er los bij moeten bestellen.

Voordelen

 • Toy Story duplo trein
  Bekijk nog meer afbeeldingen op bol.com

  Unieke set met de twee speelfiguren Woody en Buzz Lightyear;

 • Bevat verscheidene andere onderdelen, waaronder een stroomtrein en een losse cactus;
 • Ideaal als cadeautje voor peuters;
 • Nieuwe bouwset uit 2019;
 • Werkt niet elektrisch, dus je hebt geen batterijen nodig.

Nadelen

 • Geen sporen in het pakket. Deze zal je er dus los bij moeten bestellen;
 • Werkt niet elektrisch;
 • Geen app beschikbaar.

Duplo getallen trein kopen

Getallentrein
Je kunt de Getallentrein bestellen op bol.com

De Duplo getallentrein wordt gezien als een echte starterstrein. Is je kind nog jong (tussen de 1 en 3 jaar) en heeft hij of zij nog nooit eerder een Duplo-bouwpakket gekregen? Dan is deze bouwset een absolute aanrader. Door middel van deze bedrukte bouwset kunnen kinderen zelf leren over getallen en kunnen zij leren tellen. Daarmee kan je kind alvast wat speelervaring opdoen voor de uitgebreide sets.

Het pakket komt oorspronkelijk uit het jaar 2017 en beschikt over 23 onderdelen en 2 minifiguren. Je krijgt er een treintje met locomotief bij met een aantal wagons in verschillende kleuren. Dat maakt het ook nog eens een erg kleurrijk gebeuren!

Het is raadzaam om dit alleen als eerste bouwset te kopen (of als extra bouwset). Dit is namelijk een relatief kleine bouwset met weinig onderdelen. Als je kind al wat ouder is, is hij of zij misschien al toe aan een groter pakket.

Voordelen

 • Getallentrein duplo trein kopen
  Bekijk nog meer afbeeldingen op bol.com

  Ideaal als het eerste treinbaan voor de allerkleinsten (1 tot en met 3 jaar);

 • Bedrukte stenen met cijfers en getallen;
 • Inclusief twee minifiguren;
 • Unieke locomotief!

Nadelen

 • Geen sporen in het pakket. Deze zal je er dus los bij moeten bestellen;
 • Werkt niet elektrisch;
 • Geen app beschikbaar;
 • Alleen geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar. Is je kind al ouder? Dan wordt dit pakket misschien iets te saai.

Duplo Mickey & Minnie

Mickey & Minnie Verjaardagsoptocht
Deze set is verkrijgbaar bij bol.com

De Duplo Mickey & Minnie set is ontzettend leuk. Deze set komt uit 2015, maar blijft erg populair onder kinderen. In het pakket krijg je niet alleen een Duplo trein, maar ook krijg je hierbij een taart, ballonnen en cadeaustenen. Je kunt er dus een feestje van maken. Deze trein biedt talloze mogelijkheden en de bouwvaardigheden van kinderen worden daarmee flink gestimuleerd.

De trein biedt talloze mogelijkheden en kan op verschillende manieren in elkaar gezet worden. Het aantal onderdelen is wel beperkt ten opzichte van de grotere sets, want hier zitten slechts 24 onderdelen in. Helaas is er ook geen spoor aanwezig, dus als je dat wilt zal je deze er los bij moeten kopen. Dit model werkt handmatig, dus je kunt er geen batterijen in stoppen.

Dit artikel wordt dus ook vooral gezien als extra trein voor een huidige bouwset. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een extra rails te kopen in combinatie met deze set. Voor minder dan 50 euro heb je dan een complete treinset. Je kunt je nieuwe Duplo trein dan extra voordelig kopen.

Je kunt dit product natuurlijk ook slim combineren met andere deals op bol.com. Zo kan je bijvoorbeeld ook een raceauto erbij bestellen of kun je de rails er direct bij kopen. Je artikel worden doorgaans de volgende dag al bij je thuisbezorgd.

Voordelen

Nadelen

 • Geen sporen in het pakket. Deze zal je er dus los bij moeten bestellen;
 • Werkt niet elektrisch;
 • Geen app beschikbaar;
 • Bouwset komt uit 2015 en is daarmee al enkele jaren oud.

Accessoires en uitbreidingen

Sommige pakketten zijn als bijzonder uitgebreid. Dat geldt echter niet voor ieder pakket. In dat geval kan het wel zo fijn om het pakket uit te breiden. Zo kun je bijvoorbeeld een extra rails kopen, maar ook kun je leuke bruggetjes kopen om het net allemaal wat spannender te maken. Wil je een Duplo trein kopen? Check dan direct de accessoires en uitbreidingen die compatibel zijn met de leukste treinsets van dit moment.

Handige opbergdoos

opbergdoos voor duplo trein
Dit product is verkrijgbaar bij bol.com

Als je een leuke bouwset in huis hebt gehaald is het natuurlijk wel zo fijn als je dit ook weer kunt opbergen. Je kunt daarom ook een leuke opbergdoos kopen. Er zijn verscheidende opbergdoosjes waar je uit kunt kiezen, maar Mijn Eerste Dier Opbergdoos is toch zeker een aanrader. Dit doosje bevat ook nog eens 34 onderdelen en daardoor heeft je kind ook nog weer extra ruimte om zijn spulletjes op te bergen. Het pakket bevat een olifant met een glijbaan als slurf, een krokodil, een leeuw, een giraf en een witte vogel.

Houd er rekening mee dat er niet bijzonder veel extra in deze doos past. Wil je graag echt veel speelgoed kunnen opbergen? Dan kun je ook een speelgoedkist kopen. Daar past natuurlijk iets meer in en dat is ideaal als je kind beschikt over veel speelgoed.

Treinbrug en rails

treinbrug en rails
Deze uitbreidingsset is verkrijgbaar bij bol.com

Wil je je huidige treinset graag uitbreiden? Dan kun je er ook voor kiezen om een extra rails te kopen. In deze set kun je ook nog eens genieten van een leuke treinbrug. Het treintje kan dus echt een stukje hogerop klimmen en dat is natuurlijk wel zo leuk. Zelfs het meest uitgebreide pakket uit onze toplijst bevat geen bruggetje, dus het is zeker een extra toevoeging als je dit product erbij koopt. Met een prijskaartje van slechts 21,99 euro betaal je er ook niet bijzonder veel voor. Wel is natuurlijk een ontzettend toffe uitbreiding en zal je je kind hier erg blij mee maken.

Treintrails

Treinrails duplo trein
Deze trainrails is verkrijgbaar bij bol.com

Vind je een bruggetje overbodig? Of wil je het spoor gewoonweg graag wat verder uitbreiden? Dan kun je ook nog kiezen voor de treinrails als extra accessoire. Je beschikt dan over 23 extra onderdelen en daarmee wordt het spoor flink wat langer. Hier zit dus geen brug bij, maar alleen spoor. Je betaalt hier ook minder voor: je kunt het in huis halen voor slechts 19,95 euro. Dat is dus circa 2 euro goedkoper, maar er zitten ook 3 onderdelen minder in dit pakket en dus geen brug! Als je een Duplo trein gaat kopen kun je natuurlijk ook beide sets erbij bestellen als dat binnen je budget past.

Duplo trein kopen: waar kan ik op letten?

Als je een Duplo trein en eventuele accessoires gaat kopen zijn er natuurlijk verschillende zaken waar je op kunt letten. Het is natuurlijk altijd belangrijk dat je let op prijs, maar je kunt ook letten op verscheidene andere zaken. Hieronder lees je daar meer over.

Hoeveel onderdelen bevat het pakket?

Als je een Duplo trein wilt kopen is het belangrijk dat je let op het aantal onderdelen. Dit staat altijd omschreven bij de productomschrijving. Je kunt ook slim combineren en extra voordelig extra onderdelen in huis halen.

Hoeveel minifiguren bevat de treinset?

Bij elk pakket staat omschreven hoeveel minifiguren een bepaalde treinset bevat. De meest uitgebreide pakketten hebben vaak meerdere minifiguren, terwijl kleine pakketten slechts 1 minifiguur hebben. Bij enkele speciale pakketten krijg je ook simpelweg speciale figuren. Zo is het Toy Story pakket ontzettend cool en ook de Mickey & Minnie bouwset is erg populair. Daarmee kun je Disneyland zeker in huis halen!

Heb ik extra onderdelen nodig?

Soms is het wel handig als je extra onderdelen bestelt. Heb je een relatief klein pakket besteld met weinig onderdelen? Dan kunnen extra onderdelen natuurlijk wel lonen. Bij elke productomschrijving kun je direct inzien hoeveel onderdelen en minifiguren er aanwezig zijn. Uiteraard is extra bijbestellen altijd mogelijk. Je hoeft niet per se een extra Duplo trein te kopen, maar je kunt ook kiezen voor een ander bouwpakket. Op die manier kan je ook een complete stad ontwikkelen en dat is natuurlijk wel zo leuk.

Hoeveel minifiguren heb ik nodig?

Bepaalde pakketten beschikken standaard over een aantal minifiguren. Dat geldt echter niet voor elk pakket. Als je treinsets gaat kopen met alleen een rails, krijg je dus ook alleen een rails. Bij de productomschrijvingen wordt echter standaard vermeld wat er wel of niet inbegrepen is. Daarom is het ook raadzaam om dit goed door te nemen.

Hoeveel minifiguren je nodig hebt, hangt natuurlijk van jezelf (en je kind) af. Hoe meer speelfiguren, hoe leuker dat natuurlijk wel is. Veel kinderen vinden het leuk om te spelen met minifiguren. Eventueel kun je daarom ook los een aantal extra minifiguren kopen. Bekijk daarvoor ook ons overzicht met leuke accessoires.

Wat is mijn budget?

Als je nieuwe treinsets in huis wilt halen is het natuurlijk van tevoren altijd belangrijk dat je een bepaald budget vaststelt. De duurdere treinsets kosten meer dan 100 euro, terwijl goedkopere varianten zo’n 17 tot 25 euro kosten. Wel is het belangrijk dat je nagaat wat er precies in het pakket zit. Is het alleen een trein of krijg je er ook een rails bij? Alleen een treintje kan misschien een beetje saai zijn en de creativiteit wordt daardoor ook minder gestimuleerd.

Als je niet te veel wilt uitgaven kun je ook kiezen voor losse sporen (23 stuks) en een treinsetje. Op die manier kun je de totaalprijs onder de 50 euro houden. Wil je wel iets meer betalen, waarbij je ook meer onderdelen hebt? Dan is de Goederentrein een aanrader. Bij dit pakket krijg je ontzettend veel spulletjes waar je kind urenlang plezier aan kan hebben.

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Wil je graag een Duplo trein kopen, maar weet je niet zeker of dit geschikt is voor jouw kind? Dan geven we jaar daar graag antwoord op. De meeste treinsets zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 of 1,5 jaar tot 3 of 5 jaar. Zo is de Getallentrein vooral geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 3 jaar, maar is de Goederentrein bijvoorbeeld geschikt voor kinderen tot en met 5 jaar. Als je kind ouder wordt kun je kiezen voor Lego. Dit wordt dan een stukje interessanter voor hem of haar, omdat dit ook weer meer uitdaging met zich meebrengt. Je peuter zal hier in ieder geval eindeloos plezier aan hebben.

Wat is er verkrijgbaar naast de treinsets?

Je kunt de treinsets natuurlijk ook aanvullen met allerlei andere spulletjes van Duplo. Bekijk daarvoor ook gerust onze top 10 Duplo sets. In dit artikel lees je over de leukste bouwsets van dit moment. Kies je toch liever voor een van de (elektrische) Lego treinen? Dan kun je ook onze top 10 LEGO sets bekijken.

Hoe worden de treinsets beoordeeld?

Als je een Duplo trein wilt kopen is het natuurlijk ook fijn als je de reviews leest. De Duplo trein is over het algemeen een bijzonder goed aangeschreven stukje speelgoed. Het gaat vrijwel niet kapot en het kan letterlijk eeuwen mee. Veel van dit speelgoed wordt dan ook van generatie op generatie overgegeven. Uiteraard kun je de reviews nog wel even snel doorlezen. Wat vinden anderen van het speelgoed? Wat zijn de voor- en nadelen? Misschien kan dat je nog over de streep trekken om een bepaald artikel wel of niet te kopen!

Is er een app beschikbaar?

Voor bepaalde treinsets kun je een handige app downloaden. Heeft je kind een peuter tablet? Dan kan hij of zijn daar een handige app op installeren. Daarmee kun je bijvoorbeeld spelletjes spelen en de trein kan daarmee op afstand worden bediend. Dat is natuurlijk wel een bijzonder coole feature. Niet elke treinset beschikt echter over een eigen app. Het kan dus ook lonen om daarop te letten als je een Duplo trein gaat kopen.

Heb ik batterijen nodig?

Sommige treinsets werken elektrisch: batterijen zijn in zulke gevallen dus ook nodig. Het kan dus ook lonen om hierop te letten. Vaak zijn de batterijen niet inbegrepen en daarom is het natuurlijk wel zo prettig als je daarop let. Het is vervelend als je een set koopt die niet optimaal werkt omdat de batterijen ontbreken. Gelukkig kun je slim combineren op bol.com en daardoor extra voordelig batterijen in huis halen.

Wanneer ontvang ik de treinsets?

Bij elk artikel kun je direct nagaan wanneer je het product in huis ontvangt. De meeste artikelen worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Daarvoor verwijzen we jou natuurlijk graag naar de website waar je je product bestelt.

Bekijk video’s van het artikel!

De meest uitgebreide treinsets hebben vaak ook wel video’s bij de artikelomschrijving. Dat is handig om te bekijken, want op die manier krijg je namelijk een goed inzicht in het artikel. Zo zijn er onder andere trailers beschikbaar voor de Stoomtrein en de Goederentrein. Deze treinen staan dan ook bovenaan in onze toplijst.

Wat zijn de voordelen van Duplo?

Een Duplo trein kopen is natuurlijk bijzonder leuk, maar het biedt ook nog eens bijzonder veel voordelen. Zo word je kind hier ook een stukje creatiever van. Kinderen vanaf 1 jaar kunnen hier al mee spelen en dat stimuleert hun creativiteit. Is je kind 2, 3, 4 of 5 jaar? Ook dan is het nog uitermate geschikt voor deze leeftijd. Je kind kan op een jonge leeftijd al leren programmeren.

Het is natuurlijk belangrijk dat de baan goed in elkaar steekt, want anders zal de trein immers niet verder rijden. Je kind moet daardoor dus goed nadenken over een constructie. In het begin zal dat misschien met de hulp van papa of mama gaan, maar op den duur kan je kind dat helemaal zelf. Dat zorgt er weer voor dat hij of zij voor een leuke uitdaging staat. Aangezien het ook nog eens een fysiek spel is, is het wellicht ook beter dan de digitale wereld. Kindertablets zijn natuurlijk leuk, maar met je handen spelen is misschien nog wel veel leuker. Je kind kan daardoor ook urenlang plezier hebben aan dit speelgoed.

Een ander voordeel is dat je ook eindeloos kunt blijven uitbreiden. Zo kun je extra accessoires kopen, zoals extra sporen en extra bruggetjes. Je kunt natuurlijk ook gewoonweg andere bouwsets kopen. Op die manier kun jij je eigen stad maken. De rails werkt altijd op alle verschillende bouwsets en dat biedt natuurlijk ontzettend veel voordelen. Je hoeft immers niet bang te zijn dat nieuwe sets straks niet meer passen. Dit is al tientallen jaren hetzelfde gebleven. De bouwset zal dus ook bijzonder lang blijven meegaan en kan van generatie op generatie worden doorgegeven.

Duplo trein kopen? Bekijk alle treinsets!

Wil je graag een Duplo trein kopen? Dan heb je keuze uit talloze leuke treinsets. Surf daarvoor gerust naar bol.com. Via deze webshop heb je keuze uit tientallen verschillende treinsets. Naast treinsets kun je ook talloze andere artikelen van dit merk kopen. Zo kan je kind ook dierentuinen of havens bouwen. Wil je daar graag met de trein naartoe reizen? Dan kan dat natuurlijk met enkele van deze leuke sets. Alle artikelen worden gratis bij je thuisbezorgd vanaf slechts 20 euro.

Vind jij dit ook een leuk artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden, familie en andere ouders.

Misschien vind je dit ook leuk