drone voor kinderen kopen top 10 kinderdrones

Drone voor kinderen kopen

door

Wil je graag een drone voor kinderen kopen? Dan kun je onze top 10 bekijken. In dit artikel bespreken wij alle belangrijke kinderdrones van dit moment. Uiteraard hebben wij ook verschillende reviews gelezen om te bepalen wat nu écht hot is. Deze top 10 wordt regelmatig ge-update op basis van reviews van anderen en de nieuwste drones voor kinderen. Wil je graag een drone voor kinderen kopen? Lees dan gerust verder.

> Bekijk alle drones op bol.com

Over de top 10 kinderdrones

Deze top 10 kinderdrones is met veel zorg samengesteld. Wij hebben hierbij gekeken naar de verschillende reviews. Bij iedere kinderdrone geven wij een korte omschrijving van het toestel en vertellen wij over de voordelen en de nadelen. Ook staat er een prijs bij genoteerd en kun je direct een drone voor kinderen kopen via de partnerlinks.

1. Parrot MAMBO Fly drone voor kinderen kopen

De Parrot MAMBO Fly is een leuke quadcopter uit het assortiment van Parrot. Dit model wordt beschouwd als een van de meest stabiele kinderdrones van dit moment. Je hebt een bereik van maar liefst 100 meter en dat is voor een goedkoper model zoals deze erg ver. Het is vooral geschikt voor beginners en daarmee is het dus ook zeer geschikt voor kinderen. Je kunt het product zowel binnen als buiten gebruiken, maar wel wordt aangeraden om dit vooral buiten te gebruiken.

Als je deze drone voor kinderen kopen gaat, moet je er wel rekening mee houden dat er geen camera op zit. Het is dus in feite alleen maar rondvliegen zonder dat je daadwerkelijk iets kunt filmen. Wel beschikt deze quadcopter over een automatische stabilisator. In de lucht zal het toestel dus ook zeker goed blijven hangen. Dat is een ideale feature voor de beginnende piloot.

De vliegtijd van het toestel bedraagt negen minuten je het duurt vervolgens weer 30 minuten voordat deze helemaal is opgeladen. Er zijn geen reviews beschikbaar, maar een nadeel is natuurlijk dat dit geen drone met camera is en dat de vliegduur relatief kort is. Wel kan de quadcopter vrij ver vliegen en dat is zeker een pluspunt. Je kunt deze drone voor kinderen kopen voor 107,53 euro.

> Bekijk dit model op bol.com

2. Gear2Play Nano Spy kinderdrone

De Gear2Play Nano Spy is iets voordeliger dan het bovenstaande model. Het ziet er ook iets speelser uit en dat maakt het een echte drone voor kinderen. Dit toestel beschikt daarentegen wel over een camera en dat wordt ook gezien als een pluspunt. Niet voor niets staat dit model op de nummer twee in deze top 10. Het bereik is helaas wel iets minder: je kunt er 30 meter mee vliegen. Met afmetingen van slechts 7×7 centimeter is het een vrij klein model en daarmee kun je het gemakkelijk meenemen op reis.

Als het een beetje waait, is het niet verstandig om buiten te vliegen met deze drone. Deze is immers erg licht en klein en kan daardoor wegwaaien. Vlieg daarom alleen buiten als het windstil is. Wil je altijd buiten kunnen vliegen? Dan kun je beter een andere drone voor kinderen kopen.

Reviews waren hier gelukkig wel beschikbaar. Verschillende mensen geven als pluspunten aan: grappig, spannend, leuk ontwerp en een redelijke camera. Bovendien is de drone gemakkelijk te besturen. Wel is het toestel erg kwetsbaar en dat wordt als nadeel gezien in een review. Je kunt dit model kopen voor slechts 34,99 euro.

> Bekijk dit model op bol.com

3. Toystate Nikko Air Nano

De Toystate Nikko Air Nano is een prima betaalbare drone met een bereik van 50 meter. Daarmee kan het toestel 20 meter verder vliegen dan bovenstaand model en is dat natuurlijk een pluspunt. Helaas is dit geen drone met camera en dat is natuurlijk wel jammer. Het toestel is wel voorzien van een stabiliserende gyro en beschikt over rotorbescherming. Dat maakt een erg veilig model. De controller van de quadcopter is geïnspireerd op een gamecontroller en dus zijn kinderen daar vaak erg handig in. Met de kleuren rood en zwart ziet de kinderdrone er ook nog eens erg leuk uit.

Er was geen review beschikbaar, dus helaas kunnen wij daar niets over schrijven. Wij kunnen natuurlijk wel voorstellen dat het ontbreken van de camera een nadeel is. Het toestel werkt daarentegen op batterijen en gaat daardoor wel langer mee. Die batterijen worden ook nog eens meegeleverd: pluspunt dus. Je kunt dit model bestellen voor slechts 39,99 euro

> Bekijk dit model op bol.com

4. Carrera RC Quadrocopter X1

Carrera is een populair speelgoedmerk die al verscheidene andere leuke speelgoedartikelen op de markt heeft gebracht. De Carrera RC Quadrocopter X1 is daar weer eens een goed voorbeeld van. Deze kinderdrone heeft een bereik van 60 meter en is daarmee ook geschikt voor ietwat langere afstanden. De accuduur van de quadcopter bedraagt zeven minuten en daarmee is het toestel wel vrij snel leeg. Met de kleuren zwart en geel ziet het toestel er wel weer erg fraai uit. Je kunt dit model bestellen voor 44,99 euro. Dit model heeft helaas geen camera.

> Bekijk dit model op bol.com

5. Air Hogs Helix Ion

Wil je graag een drone voor kinderen kopen? Dan is de Air Hogs Helix Ion misschien wel een goede keuze. Deze kinderdrone, welke genoteerd staat op de vijfde plek in deze top 10, is razendsnel en erg wendbaar. Je kunt prachtige stunts maken en dat maakt het een erg leuk toestel om mee te stuntelen. Helaas beschikt het toestel niet over een camera en dat is wel jammer. Je kunt deze kinderdrone voorzien van 4 AA-batterijen, welke overigens niet meegeleverd worden. De zwarte stoere kleur is erg leuk en uiteraard is de quadcopter ook voorzien van een handige controller.

Er was slechts een review beschikbaar. Uit deze review blijkt dat het een goed toestel is, maar dat deze wel redelijk klein is. Dat werkt echter juist fijn en het werkt prima. Dat is dus alleen maar positief. Je kunt deze drone voor kinderen kopen voor 47,49 euro.

> Bekijk dit model op bol.com

6. Parrot Mambo Mission kinderdrone

De bovenstaande drones, op de eerste na, waren allemaal onder de 100 euro. Als je deze drone voor kinderen kopen gaat, zal je iets meer moeten besteden. Dit toestel kost namelijk 141,95 euro, maar is ook erg gebruiksvriendelijk en een stukje steviger dan alle voorgaande modellen. Stabiliteit en stevigheid zijn de woorden die hierbij passen. Helaas beschikt het model niet over een camera en dat is wel een nadeel. Het bereik van deze kinderdrone is maar liefst 100 meter, dus je kunt wel een flink stuk vliegen. Deze quadcopter is bijna 800 gram zwaar en daarmee kan het tegen een stootje. Er zijn geen reviews beschikbaar.

> Bekijk dit model op bol.com

7. Gear2Play Nano Smart drone voor kinderen kopen

De Gear2Play Nano Smart is een erg slimme drone, welke ook nog eens beschikt over een camera. Met een bereik van 30 meter is het bereik misschien mager, maar wel kun je genieten van een live view modus. Je kunt zien wat jouw quadcopter ziet op het beeldscherm en dat is zeker erg leuk. De kinderdrone kan vier verschillende kanten op vliegen en dat is ook zeker een leuke feature. Foto’s en video’s worden automatisch op je smartphone opgeslagen en dat is natuurlijk gaaf. Vanwege de 2.4 GHz-verbinding kunnen meerdere mensen tegelijkertijd vliegen zonder dat kinderdrones elkaar storen. Dit quadcopter wordt geleverd met een Li Poly batterij. Als je een drone voor kinderen kopen gaat, is dit model wat ons betreft zeker een goede keuze.

Je kunt er circa acht minuten mee vliegen en de oplaadtijd bedraagt zo’n 40 minuten. Deze kinderdrone kun je gemakkelijk opladen met behulp van de bijgeleverde kabels.

Uit een review blijkt dat de drone erg stabiel is en gemakkelijk te besturen is. Ondanks dat de reviewer een aantal keren gecrasht is, blijft de kinderdrone in goede staat. Het is daarmee dus ook een kwalitatieve quadcopter. Je bestelt dit model voor 71,26 euro.

> Bekijk dit model op bol.com

8. Carrera RC Quadrocopter Video One

Eerder in deze top 10 hebben wij ook al een kinderdrone van Carrera beschreven. Op nummer acht staat weer een model: de Carrera RC Quadrocopter Video One. Dit model beschikt, zoals de naam ook doet vermoeden, over een camera. Het bereik is maar liefst 60 meter en je kunt ontzettend leuke video’s maken. Deze quadcopter weegt bijna een kilogram en is daarmee ook erg stabiel in de lucht. Je kunt deze drone voor kinderen kopen voor 79,99 euro.

> Bekijk dit model op bol.com

9. Cartronic Quadcopter Q5s kinderdrone

De Cartronic Quadcopter ziet eruit als een professionele drone. De professionele drones van DJI hebben namelijk eenzelfde kleur en het model lijkt er ook op. Natuurlijk is dit wel het kinderformaatje van de echte DJI Phantom. Wel kun je genieten van een prima camera en kun je zo’n 50 meter vliegen. Deze kinderdrone beschikt over een systeem waarbij je stabiel en controleerbaar kunt vliegen. Iedere seconde kan je circa drie meter vliegen en daarmee is het speelgoedtoestel ook nog eens bijzonder snel.

De oplaadtijd bedraagt maar liefst 100 minuten en je kunt er maar zes tot zeven minuten mee vliegen. Dat is was ons betreft wel een nadeel. De kinderdrone is 900 gram en is 32x32x10,5 cm groot. Ook is de quadcopter voorzien van led-verlichting en kun je dus ook in het donker vliegen. Deze kinderdrone is voorzien van een controller waar je het toestel mee kunt besturen. Houd er echter rekenening mee dat je hier batterijen in moet stoppen, welke niet worden meegeleverd. Je kunt deze drone voor kinderen kopen voor 54,95 euro.

> Bekijk dit model op bol.com

10. DJI Mavic 2 PRO

Is een kinderdrone eigenlijk helemaal niets voor jou of je kind? Dan kun je misschien ook kiezen voor een echt tof model. De DJI Mavic 2 PRO mag dan wel 1459 euro kosten, maar het bereik is ook maar liefst 8.000 meter. Met een accuduur van maar liefst 31 minuten kun je ook nog eens veel langer vliegen en kun je foto’s en video’s maken op ontzettend hoge kwaliteit. Met behulp van de terugkeerfunctie raakt je drone nooit kwijt en gaat het obstakels uit de weg. Je kunt altijd live meekijken met behulp van de live view.

Dit model weegt maar liefst 2,5 kilogram en is ook een stukje groter dan alle bovenstaande modellen. Dat is misschien niet echt geschikt voor alle kinderen, maar als je kind al iets ouder is kan het natuurlijk een leuke investering zijn. En eerlijk is eerlijk: papa en mama mogen er dan ook wel mee spelen! Je geniet van twee jaar fabrieksgarantie bij dit toestel.

> Bekijk dit model op bol.com

Drone voor kinderen kopen? Dit was onze top 10 kinderdrones!

Wil je graag een drone voor kinderen kopen? Dan kun je natuurlijk onze top 10 kinderdrones van hierboven raadplegen. Via alle links kun je gemakkelijk navigeren naar bol.com. Hier kun je gemakkelijk een drone voor kinderen kopen. De meeste drones worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Voor alle artikelen geldt een bedenkperiode en alle voorwaarden daarvan kun je natuurlijk terugvinden op de website van deze grote webshop. Bedenk je je nadien toch? Dan kun je je artikel nog terugsturen. Zorg ervoor dat deze in originele staat is.

Heb jij aanvullingen op deze top 10 kinderdrones? Of denk jij dat er een quadcopter mist in deze lijst? Dan lezen wij dat natuurlijk graag in de reacties hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk