disco box kopen disco speakers

Disco box kopen? Bekijk de beste disco speakers online!

door

Wil je thuis graag een feestje bouwen? Dan kun je een disco box kopen. Wat zijn nu de leukste disco speakers waar je uit kunt kiezen? In dit artikel bieden we jou een handig overzicht van de leukste artikelen. Bekijk je liever direct alle artikelen? Klik dan op de oranje knop hieronder en bekijk direct de beste deals.

Welke disco box kopen?

Een disco box kopen is allesbehalve een dagelijkse bezigheid. Daarom is het ook belangrijk dat je hier wat tijd in steekt. Welke disco speakers zijn nu echt leuk en welke zijn van goede kwaliteit? En is een disco box echter beter dan bijvoorbeeld een bluetooth speaker? Hieronder volgt een overzicht.

iDance BC5L Bluetooth Karaoke Systeem Disco box

disco speaker
Bekijk dit model op bol.com

Wil je graag een van de leukste disco speakers kopen met een ingebouwde karaokeset? Dan kan je kiezen voor dit model! Deze set werkt middels bluetooth en heeft een accuduur tot 4 uur. Je kunt het feestje dus overal mee naar toenemen. Je kunt er thuis mee spelen, maar ook neem je de disco box dus gemakkelijk mee. Deze disco box kan je gemakkelijk verbinden met je smartphone of tablet middels bluetooth. Met behulp van de USB-kabel kan je je smartphone eveneens aansluiten.

Deze disco speaker weegt 1,2 kilogram en is daarmee erg eenvoudig mee te nemen. Natuurlijk is deze volledig draadloos en daarmee geschikt voor iedere ruimte en ieder feestje. Dus: wie gaat als eerste de nieuwste hit zingen?

iDance CUBESING100BK disco speaker

iDance cubesing
Bekijk dit model op bol.com

Als alternatief kun je ook kiezen voor de iDance CUBESING100BK disco speaker. Dit model is leverbaar in drie verschillende kleuren (zwart, wit en roze) en heeft een accuduur tot 4 uur. Ook dit is een relatief klein model van slechts 8x8x10,5 centimeter. Je kunt het dus gemakkelijk meenemen naar jouw favoriete bestemming. De gave discolichten zorgen voor een leuk effect, waardoor kinderen lekker bezig kunnen zijn. In het pakket tref je de volgende artikelen: een disco box, een microfoon en een kabel en tot slot een USB-kabel.

Witte PA-luidsprekers met disco ledverlichting

Witte PA disco speakers
Bekijk dit model op bol.com

Wil je toch liever iets professioneler aanpakken en is een ingebouwde karaokeset niet bepaald nodig? Dan kan je kiezen voor deze witte PA-luidsprekers met ledverlichting. Dit zijn grote torens, dus je hebt er wel enigszins ruimte voor nodig. Met het flinke vermogen kun je echt een knallend feest maken, dus zorg ervoor dat je erbij bent als de kinderen een feestje geven. De buren kunnen namelijk flink meegenieten als deze disco speakers te hard staan. Dat is dus alvast oppassen geblazen! Je hebt 2 jaar garantie op deze enorme apparaten.

iDance Bluetooth USB disco speaker

iDance disco speaker
Bekijk dit model op bol.com

Je kunt ook kiezen voor een kleiner modelletje: de iDance Bluetooth USB disco speaker is van kleiner formaat. Dit betreft een bluetooth variant met een accuduur tot 8 uur. Je kunt dit stukje elektronica kopen in twee verschillende kleuren en je neemt het apparaatje gemakkelijk mee. Er is ook een microfoon aanwezig, dus ook hiermee kun je lekker karaoke spelen met elkaar. Dat zorgt voor eindeloos speelplezier. Het product weegt slechts een kilogram en daarmee is het dus ook eenvoudig mee te nemen.

iDance bluetooth party speaker toren

iDANCE speaker toren
Bekijk dit model op bol.com

De iDance bluetooth party speaker toren is ook een prachtig model. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een echte toren en is deze voorzien van prachtige kleuren. Je kunt dus het leukste thuisfeestje houden als je kiest voor deze disco box. De accuduur bedraagt maar liefst 8 uur, dus je hebt meer dan voldoende tijd om te genieten van de leukste muziek. Als je wilt kun je je smartphone verbinden via bluetooth, maar je kunt ook kiezen voor de aux-ingang. De discobal aan de bovenzijde zorgt voor leuke patronen op het plafond en dat is echt bijzonder leuk. Ook de digitale echo zorgt voor de leukste geluiden. Daarmee is dit ideaal voor kinderen en een kinderfeestje. Deze disco speaker weegt wel 14,75 kilogram en is daarmee wel vrij zwaar. Kinderen kunnen er dus niet zomaar mee gaan sjouwen.

Eurolite disco box

EUROLITE disco box
Bekijk dit model op bol.com

Als je wilt kan je ook kiezen voor de Eurolite disco box. Dit model heeft een heuse flame light aan de binnenzijde. Daarmee is het dus niet helemaal disco-achtig, maar heeft dat wel een erg leuk effect. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook leuk tijdens een romantische avond voor de ouders. Daarmee is het zeker een multifunctioneel apparaatje die daarom niet mocht ontbreken in onze lijst.

Je kunt het apparaatje gemakkelijk installeren en het werkt ook allemaal weer middels bluetooth. De speaker gaat zo’n 8 tot 11 uur mee en het lichteffect aan de binnenzijde gaat zelfs tot 20 uur mee. Daarmee hoef je het stukje elektronica dus niet zomaar weer op te laden. Je hebt er eindeloos plezier van.

Trust Urban Fiësta Disco Box

disco box
Bekijk dit model op bol.com

We sluiten dit lijstje af met de Trust Urban Fiësta Disco Box. Dit model werkt eveneens middels bluetooth en heeft een accuduur van maar liefst 15 uur. Het betreft een compacte speaker met een beat-detectie. De verlichting wordt volledig gesynchroniseerd met het ritme van de muziek. Dat is natuurlijk een ontzettend toffe feature. Als je wilt kun je je smartphone koppelen aan het apparaat middels bluetooth, maar je kunt ook kiezen voor een audiokabel. Daarvoor is een Aux-ingang beschikbaar. Uiteraard kun jij de keuze helemaal zelf maken. Kies je voor bluetooth? Dan heb je een bereik van 10 meter.

Bekijk het totaaloverzicht

Wil je graag een disco box kopen, maar staat jouw gewenste model hier niet bij? Dan kun je natuurlijk surfen naar bol.com. Op deze webshop heb je namelijk nog keuze uit talloze andere disco speakers. Zo kan je professionele modellen kopen, maar je kunt ook speciale discoboxen voor kinderen kopen. Uiteraard bepaal jij helemaal waar je voor kiest.

Vind jij dit ook een leuk artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Misschien vind je dit ook leuk