Digitale wekker voor kinderen - kinderwekkers top 10

Digitale wekker voor kinderen – Top 10 kinderwekkers

door

Een digitale wekker voor kinderen is in de laatste jaren steeds populairder geworden. De keuze is daarom ook reuze! Je kunt bijvoorbeeld een digitale wekker voor kinderen kopen van LEGO, Fortnite of bijvoorbeeld Disney. In dit artikel lees je over de top 10 kinderwekkers van dit moment.

> Bekijk wekkerassortiment voor kids van bol.com

Waarom een digitale wekker voor kinderen kopen?

Een digitale wekker voor kinderen kopen kan erg interessant zijn. Als je zoon of dochter de volgende dag weer naar school moet, weten zij precies wanneer zij wakker moeten worden. Immers maakt de wekker hun wel weer wakker. Bovendien heeft een digitale wekker voor kinderen nog meer voordelen. Verscheidene modellen zijn voorzien van een timerfunctie, waarbij je muziek kunt afspelen voor een bepaald aantal minuten. Is je zoon of dochter inmiddels in slaap gevallen? Dan stopt het muziek nadien ook weer. Dat maakt een kinderwekker wel erg handig.

Naast een digitale wekker voor kinderen, kun je ook kiezen voor een analoge wekker. Deze zijn iets meer oldskool en bieden wat minder opties, maar kunnen natuurlijk ook geschikt zijn. Hieronder volgt de top 10 digitale kinderwekkers.

1. Fortnite Batte Royale kinderwekker

Fortnite is een razend populair spel dat geliefd is onder verschillende leeftijdsgroepen. Niet alleen volwassenen spelen het spel, maar ook bijzonder veel kinderen spelen het spel. Alhoewel er wel degelijk wordt geschoten in het spel, heeft het spel wel een erg speels karakter. De game-mode is erg leuk bedacht, waarbij spelers steeds verder naar elkaar toe worden gedreven. Uiteindelijk blijft er maar een persoon (of een duo of squad) over. Uiteraard is er inmiddels ook veel merchandise beschikbaar, waaronder deze Fortnite Battle Royale kinderwekker.

Deze Fortnite Battle Royale digitale wekker voor kinderen is relatief klein met afmetingen van 8 x 8 x 8 centimeter. Daarmee past het wekkertje op ieder nachtkastje. Ondanks het kleine formaat heeft deze digitale wekker voor kinderen veel te bieden. Zo beschikt het apparaat over een alarm, een slaapfunctie en over temperatuurweergave. Het ondersteunt zowel 12-uurs als 24-uurs notatie. Je dient hier batterijen in te stoppen. Deze worden er niet bij geleverd, maar kunnen er eventueel los bijbesteld worden.

> Bekijk dit model op bol.com

2. VTech KidiMagic kinderwekker

De VTech KidiMagic is een leuke kinderwekker die multifunctioneel inzetbaar is. Het wekkertje heeft de vorm van een parfumfles en ziet er erg sfeervol uit. Je kunt gemakkelijk je eigen alarm instellen, zodat je altijd op tijd wakker wordt. Er zijn zelfs een aantal spelletjes ingebouwd, waarmee je dus ook beter leert klokkijken. Ook kun je je reactievermogen testen met de spelletjes.

Als je wilt kun je ook een mp3-speler aansluiten om zodoende naar je favoriete muziek te luisteren. Je kunt ook naar de radio luisteren. Met de VTech KidiMagic kinderwekker kun je bovendien verscheidene sfeerlichten instellen, waardoor je kamer prachtig verlicht wordt.

> Bekijk dit model op bol.com

3. Little Dreamer digitale wekker voor kinderen

De Little Dreamer digitale wekker voor kinderen is voor de allerkleinsten. Deze beschikt namelijk over een sterrenprojectie, waarbij er een sterrenhemel in de slaapkamer ontstaat. Dat is vooral fijn voor kinderen die moeite hebben met slapen in het donker. Bovendien zijn er ook nog natuurgeluiden in het wekkertje geplaatst. De Little Dreamer digitale wekker voor kinderen wordt geleverd mét batterijen van Hyuandai (4 stuks).

> Bekijk dit model op bol.com

4. LEGO Nexo Knights Aaron

LEGO heeft verscheidene digitale wekkers voor kinderen. De Nexo Knigths Aaron is zeker eentje die er bovenuit steekt. Dit model beschikt over een lcd-scherm met een unieke alarmklok. Er zijn verscheidene functies aanwezig, waaronder een snooze en blacklight functies. Daarmee is het een allround digitale wekker voor kinderen, welke ook nog eens scherp geprijsd is.

> Bestel dit model op bol.com

5. Fao digitale alarmklok

De Fao digitale alarmklok is een relatief standaard kinderwekker. Zo standaard zelfs, dat ook volwassenen hier prima gebruik van kunnen maken. Het model is voorzien van grote letters en is verkrijgbaar in verschillende kleuren (zwart, wit, roze, groen en blauw). Het betreft een 12 uur modus (AM-PM) en beschikt over een snoozefunctie, een lampje en een alarm. Je dient er batterijen in te stoppen, maar helaas worden deze niet bijgeleverd. Uiteraard kan je deze er wel los bij bestellen.

> Bekijk dit model op bol.com

6. LEGO City brandweer digitale wekker voor kinderen

Brandweerliefhebbers opgelet: LEGO heeft talloze leuke kinderwekkers. Deze LEGO City brandweer digitale wekker voor kinderen is ook ontzettend leuk. De brandweerman beschikt over een digitaal display met een achtergrondverlichting. Dit model is overigens niet alleen leverbaar als brandweerman, maar ook als politieman. Beide modellen zijn erg betaalbaar.

> Bekijk brandweerman op bol.com

> Bekijk politieman op bol.com

7. AFC Ajax kinderwekker

Is jouw zoon (of dochter) fan van AFC Ajax? Dan is deze AFC Ajax kinderwekker zeker een leuke keuze. De klok is voorzien van warmteaanduiding, temperatuur en datum. Ook wordt de wijzer verlicht. Daarmee is het een ontzettend leuke wekker voor de jonge Ajax fans. Je kunt deze digitale wekker voor kinderen voordelig kopen via de webshop van bol.com. Bij dit artikel heb je maar liefst 30 dagen bedenktermijn en het artikel wordt geleverd door de Oficial Ajax Fanshop.

> Bekijk dit model op bol.com

8. Legoblokje digitale wekker voor kinderen

LEGO is nu al een aantal keer genoemd in dit artikel. Deze digitale wekker voor kinderen ziet er echter iets anders uit dan de andere twee varianten: het betreft hier namelijk echt een blokje. Het is dus geen minifiguur, maar een uitvergroot LEGO-blokje. Dit model is leverbaar in de kleuren blauw en geel en zijn voorzien van verscheidene handige functies.

> Bekijk dit model in het geel

> Bekijk dit model in het blauw

9. Minions alarmklok

De Minions alarmklok is een digitale wekker voor kinderen, welke 19 x 19 x 19 cm groot is. Deze kinderwekker geeft licht zodra je op zijn hoofdje drukt. Het is een erg leuke digitale wekker voor kinderen en er worden batterijen bijgeleverd. Deze hoef je dus niet apart te kopen.

> Bekijk dit model op bol.com

10. Bulbbotz Star Wars digitale wekker voor kinderen

De digitale wekker voor kinderen lijst wordt afgesloten met de Bulbbotz Star Wars kinderwekker. Deze alarmklok is 19 centimeter hoog en is ontzettend leuk. Het is een echte aanrader voor Star Wars fans. Als je op het hoofdje drukt, geeft deze licht. Ook deze kinderwekker is al voorzien van batterijen: die hoef je dus niet apart te kopen. Het lcd-scherm ziet er goed uit en werkt naar behoren.

> Bestel dit model bij bol.com

Een digitale wekker voor kinderen kopen: waar moet ik op letten?

Hierboven hebben de we top 10 kinderwekkers beschreven. Als je een digitale wekker voor kinderen kopen gaat, is het tot slot ook nog belangrijk om te denken aan de volgende aankooptips.

Controleer het formaat display

Als je een digitale wekker voor kinderen kopen gaat, is het belangrijk om te letten op het formaat. Immers heb je keuze uit talloze modellen en dus ook uit formaten. Het moet natuurlijk niet onhandig groot zijn, maar het hoeft ook niet klein te zijn. Vooral het display-formaat kan flink verschillen per digitale wekker voor kinderen. Kijk daarom goed wat je voorkeur is.

Wil je een snoozefunctie?

Soms is het fijn om een snoozefunctie te hebben. Daarmee kan je zoon of dochter nog eventjes blijven liggen als het echt moet. Je moet je echter afvragen of zij hier mee om kunnen gaan. Controleer daarom of je dit echt nodig hebt of dat misschien beter achterwege gelaten kan worden.

Is een USB-aansluiting nodig?

Een USB-aansluiting zal misschien niet altijd nodig zijn als je een digitale wekker voor kinderen kopen gaat. Hier kun je bijvoorbeeld een USB-stick of mp3-speler op aansluiten en zodoende muziek afspelen. Ook kan je je smartphone daarmee opladen, maar misschien heeft je zoon of dochter dat nog niet eens. Dan is de USB-aansluiting misschien een tikkeltje too much.

Wil je een timer?

Verscheidene wekkers beschikken over een timerfunctie. Luistert je zoon of dochter nog graag naar een nummertje voor het slapengaan? Dan is de timerfunctie erg handig. Met behulp daarvan stopt het muziek na een tijdje. Zo valt je kindje heerlijk in slaap, zonder dat dit de gehele nacht doorgaat.

Vanzelfsprekend hoeft een digitale wekker voor kinderen minder uitgebreid te zijn dan een ‘volwassenen-wekker’, maar er zijn gelukkig genoeg opties. Bedenk daarom wat echt belangrijk is en stem daar je keuzes op af.

Een digitale wekker voor kinderen kopen?

Wil je graag een digitale wekker voor kinderen kopen? Surf dan naar bol.com. Via de webshop heb je een ontzettend uitgebreid assortiment uit kinderwekkers. Je treft hier niet alleen digitale wekkers voor kinderen, maar ook analoge wekkers, DAB+ wekkerradio’s, lichtwekkers, projectiewekkers, wekkerradio’s met cd-speler of echte retrowekkers. Uiteraard is er in ieder prijssegment wel een geschikte wekker te vinden.

Misschien vind je dit ook leuk