bunchems kopen bunchem bestellen

Bunchems kopen? Lekker creatief knutselen!

door

Wil je Bunchems kopen? Je kunt er lekker creatief mee knutselen en de kleurrijke balletjes zijn populair bij verschillende leeftijdsgroepen. Je kunt bunchems bestellen bij onder andere bol.com.

Bekijk de trailer

Bunchem zijn kleurrijke balletjes die aan elkaar blijven haken. Je kunt dus alles maken wat jezelf wilt: lekker creatief knutselen dus. In onderstaande trailer kun je bekijken wat het speelgoed precies is. De trailer is in het Engels.

In de bovenstaande trailer zie je eerst wat een bunchem precies is. Het is een klein balletje die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Vervolgens zie je een poppetje die gemaakt is van de verschillende pluizige bolletjes. Het is ‘stick and stay’ zoals de trailer vermeldt. Je kunt werkelijk waar alles maken: van poppetjes tot de Eiffeltoren. Hieronder volgt een uitgebreidere omschrijving.

Wat zijn bunchems?

Bunchems zijn kleine, kleurrijke balletjes die je aan elkaar kunt plakken. Het speelgoed is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en dat maakt het ook erg leuk. Zo kun je leuk combineren in verschillende kleuren en dan kun je het zo creatief maken als je zelf wilt. Na gebruik kun je ze ook gemakkelijk weer van elkaar lostrekken, zodat je later weer iets anders kunt maken met het speelgoed.

Verschillende pakketten

Als je bunchems kopen gaat, kun je rekening houden met ontzettend veel verschillende varianten. Zo heb je keuze uit onder andere travel packs, mega packs of jumbo packs. De travel pack is relatief klein. Je hebt 150 balletjes waar je gebruik van kunt maken. De mega pack heeft zo’n 400 balletjes en de jumbo pack heeft maar liefst 1.000 balletjes. Als je bunchems kopen gaat, en je wilt veel knutselen, is laatstgenoemde pakket zeker een aanrader. Naast deze pakketten kun je ook nog creation packs kopen. Met de creations packs heb je bepaalde kleuren bij elkaar, zodat je een voorbeeld kunt volgen. Je kunt bijvoorbeeld katten maken met bepaalde kleuren, zoals zwart en wit. Je volgt de handleiding en je kunt gemakkelijk een kat maken.

Zelfbedachte figuren maken

Dit speelgoed ontwikkelt je kind qua creativiteit. Je kunt namelijk veel verschillende producten maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een vogeltje, een huis of misschien zelfs wel de Eiffeltoren. Hoe groter je plannen zijn, hoe groter de package ook moet zijn die je wilt bestellen. Als je kind erg creatief is, en veel ambitie heeft, is de jumbo pack zeker een aanrader. Op YouTube vind je ook diverse tutorials die je kunt bekijken. Daar laten vloggers zien welke spullen zij allemaal gemaakt hebben van de verschillende kraaltjes.

Bekijk hieronder hoe een vlogger een leuke creatie laat zien:

Wat zit er in de verpakking?

Zoals hierboven al werd beschreven, verschillen de aantallen per verpakking. Zo heb je in iedere verpakking weer een verschillend aantal kraaltjes. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat iedere verpakking een handleiding heeft met een bepaald aantal kraaltjes. In sommige gevallen zit er ook nog een bouncing bal of andere accessoires bij. Bekijk daarvoor de verschillende varianten bij bol.com. Deze twee webshops leveren het speelgoed.

Wat zeggen ouders?

Reviews zijn wat ons betreft altijd belangrijk als je nieuw speelgoed gaat bestellen. Daarom hebben we gekeken naar de verschillende reviews op het internet. Op diverse webshops wordt het speelgoed goed beoordeeld. Veelgenoemde beoordelingen bestaan uit ‘grappig, eindeloos speelplezier en goede kwaliteit’. Een nadeel dat vaak wordt genoemd is dat het speelgoed wel toezicht vereist. De onderdelen zijn immers vrij klein.

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Als je bunchems kopen gaat, wil je natuurlijk eerst weten voor welke leeftijd het allemaal geschikt is. De aanbevolen leeftijd is van vier tot tien jaar. Als je nog kleinere kinderen in huis hebt, is het raadzaam om altijd toezicht te houden op het speelgoed. Zorg ervoor dat kinderen onder vier jaar niet bij het speelgoed in de buurt kunnen komen. Het speelgoed is namelijk vrij klein en kleine kinderen stoppen graag van alles in hun mond. Als alternatief kun je het speelgoed dan ook op een bureau leggen van je zoon of dochter in zijn of haar slaapkamer. Zorg ervoor dat kinderen onder de vier jaar er niet bij kunnen. Berg de spullen keurig op als je zoon of dochter klaar is met spelen. Toezicht houden is daarom ook nooit verkeerd.

Waar kun je bunchems kopen?

Je kunt bunchems kopen bij verschillende webshops. Een populaire webshop is bol.com. Beide webwinkels hebben een zeer uitgebreid assortiment waar je uit kunt kiezen. Koop bij voorkeur de artikelen allemaal bij één webshop, zodat je de verzendkosten kunt vermijden. Bunchems kopen was nog nooit zo gemakkelijk! Heerlijk toch, dat online bestellen?

Misschien vind je dit ook leuk