bubbleezz kopen review aanbiedingen sale korting

Bubbleezz kopen? Bekijk Bubbleezz Squishy review!

door

Speelgoedfabrikanten komen steeds vaker met bijzonder speelgoed. Ook dit keer is dat weer het geval. Je kunt namelijk heuse Bubbleezz kopen. Dit staat ook wel bekend als Bubbleezz Squishy! In deze review vertellen wij meer over dit artikel. Op moment van schrijven zijn er maar liefst 21 modellen beschikbaar én dat in de meest uiteenlopende kleuren. Verschillende modellen kun je nu bestellen met korting. Er zijn namelijk een aantal speelgoedfiguren geplaatst in de sectie aanbiedingen en sale. Met maar liefst 30 procent korting bestel je het speelgoed nu extra voordelig.

> Bekijk het assortiment op bol.com

Bubbleezz kopen? Wat is het precies?

Wil je graag Bubbleezz kopen? Dan wil je ongetwijfeld eerst graag weten wat voor speelgoed het precies is. Dit bijzondere speelgoed is gevormd door feest en plezier. Het is een soort fruitje dat in kunt knijpen. Zodra je je speelgoedfiguurtje niet meer inknijpt, herstelt deze zich weer naar zijn originele vorm. Er zijn talloze modellen beschikbaar: 21 om precies te zijn. Deze bestaan uit de meest uiteenlopende kleuren: van oranje tot roze en van blauw tot groen. Daarmee is er voor iedereen wel een leuke kleur beschikbaar.

Review: Bubbleezz kopen de moeite waard?

In een review is het natuurlijk van groot belang om na te gaan of dit speelgoed écht leuk is. Daarvoor hebben wij de verschillende reviews op bol.com gelezen. Er zijn natuurlijk verschillende modellen en daarom hebben wij simpelweg een gemiddelde genomen van de verschillende reviews. Gemiddeld gezien scoort het een speelgoed een 3 uit 5. Dat is net een voldoende en natuurlijk zijn wij daarom erg benieuwd naar positieve én negatieve aspecten.

Voordelen/pluspunten Bubbleezz kopen

Voor het gemak starten wij met de voordelen en pluspunten van het speelgoed. Veel reviewers vertellen dat het speelgoed van hoge kwaliteit is. Bovendien staat het garant voor eindeloos speelplezier en is het speelgoed van goede kwaliteit. Tot zover klinkt alles goed, maar er waren ook een aantal nadelen als het gaat om Bubbleezz kopen. Daarover vertellen wij hieronder meer.

Nadelen/minpunten Bubbleezz kopen

Uit de reviews bleek echter ook dat Bubbleezz kopen zo ook zijn nadelen kent. Zo is het volgens enkele personen ietwat prijzig. Inmiddels is het speelgoed wel flink afgeprijsd. Eerder betaalde je 15 euro voor een figuur, terwijl je, op moment van schrijven, maar liefst 30 procent korting krijgt. Enkele modellen kosten sowieso slechts 7,99 of 8,99 euro. Dit betreft niet eens sale en behoort ook niet tot de aanbiedingen: standaard is het dus al erg goedkoop. Dat nadeel kunnen wij dus wel aardig afschrijven.

Verder noemt een reviewer dat er toezicht nodig is, omdat het speelgoedfiguur wel kleine onderdelen bevat. Dan kan ook nog weleens kloppen, want het speelgoed is namelijk bedoeld voor de leeftijdscategorie van acht tot en met twaalf jaar. Als je kindje jonger is, is toezicht daarom wel erg belangrijk.

Welke modellen zijn er?

Wil je graag Bubbleezz kopen? Dan heb je keuze uit talloze leuke modellen. Zo kun je onder andere kiezen voor Super, Unicorn, Kaylee Kittycake, Belle Berrysheep, Billy Bluebellbunny, Dale Dandilion, Jenny Jellybear, Olivia Octorine, Percy Pinapaws, Bailey Bearberry, Jessie Jellyfish, Marigold Monkey, Maro Monster, Olive Ogre, Perry Puppera, Pinky Rose, Rosa Raspberkitty, Paisly Pequack, de Walvis en de Krab. Dat zal je allemaal niet zoveel zeggen, maar het volledige overzicht (inclusief afbeeldingen) kun je uiteraard bekijken op bol.com. Via de webshop kun je ook de huidige aanbiedingen bekijken.

Bekijk de video

De vlogger OnneDi heeft ook nog een bijzonder leuke video gemaakt over dit speelgoed. Je kunt deze video hieronder bekijken. Uiteraard gaan alle credits naar haar! Via de link in de video kun je nog meer video’s op haar kanaal bekijken.

(Tekst gaat verder onder deze video)

Bubbleezz waar te koop?

Wil je graag Bubbleezz kopen? Als je je nog afvraagt waar het te koop is, beantwoorden wij die vraag natuurlijk graag. We verwijzen je namelijk graag naar bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verscheidene modellen kopen. Via deze webshop geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussenpartner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Bubbleezz Squishy al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Bubbleezz aanbiedingen

Momenteel profiteer je nu ook van speciale aanbiedingen. Zoals we hierboven in de review al beschreven, zijn de verschillende artikelen van het merk nu geplaatst in de sectie aanbiedingen. Naar verluidt zal deze hoge korting ook nog wel een tijdje aanhouden. Profiteer daarom nu van deze sale en surf direct naar bol.com.

De productafbeelding bovenaan deze webpagina betreft een productfoto van bol.com. Wij hebben toestemming om deze foto te gebruiken.

Misschien vind je dit ook leuk