boxer speelgoed robot review

Boxer speelgoed robot kopen? Lees de review

door

Spin Master komt steeds weer met leuk speelgoed op de proppen. Na de leuke Hatchimals heeft het bedrijf nu een bijzondere robot op de markt gebracht. Wil je graag de boxer speelgoed robot kopen? Lees dan onze review. In deze review gaan wij alle belangrijke kenmerken bij af en vertellen we je over de voor- en nadelen.

Dit is Boxer: een kleine en interactieve robot

Spin Master brengt graag interactief speelgoed op de markt. Als je de boxer speelgoed robot kopen gaat, ben je er in ieder geval van verzekerd dat je iets interactiefs in huis haalt. Deze leuke robot beschikt over een knap staaltje technologie, waardoor hij autonoom kan bewegen. Als je met je handen gebaart, zal het robotje bewegen zoals jij dat wilt. Dat maakt het ook een erg modern stukje speelgoed.

Persoonlijkheid

Als je de Boxer speelgoed robot kopen gaat, zal het robotje een eigen persoonlijkheid krijgen. Jij kan daarop inspelen. Soms is het robotje slaperig, soms knorrig, verdrietig, maar natuurlijk vooral vaak erg blij. Net als mensen heeft deze robot ook veel emoties. Zo kan je nieuwe vriendje een reactie op je geven. Hij laat graag weten hoe het met hem gaat. Hoe liever jij voor je vriendje bent, hoe leuker hij is. De interactie is sowieso een pluspunt en op dat gebied scoort het robotje ook goed in deze review.

Geleverd inclusief batterijen

Wil je graag een Boxer speelgoed robot kopen? Dan krijg je het leuke robotje thuisbezorgd inclusief batterijen. Deze hoef je er dus niet apart bij te bestellen. Bij veel speelgoed is dat niet het geval, waardoor je toch weer iets extra’s kwijt bent. Gelukkig is dat niet het geval als je de Boxer speelgoed robot kopen gaat. Ook dat is wat ons betreft een pluspunt in deze review.

De robot maakt leuke geluiden

De robot beschikt over talloze mogelijkheden. Zo maakt het robotje regelmatig leuke geluiden. In een review op bol.com lezen we echter dat het volume niet aan te passen is. Dat kan misschien een beetje lawaai opleveren. In diezelfde review lezen wij echter dat iemand een beetje tape aan de bovenzijde heeft geplakt. Daarmee kun je het geluid iets dempen. Natuurlijk is het wel nadelig dat je het volume niet op een normale manier kunt instellen. Dat is dus wel een nadeel en wordt gezien als een minpuntje in deze review.

Leverbaar in zwart of blauw

Je kunt de Boxer speelgoed robot kopen in de kleuren zwart en blauw. Vreemd genoeg is het blauwe model iets duurder dan het zwarte model. Wat ons betreft had dit wel dezelfde prijs mogen zijn, dus misschien is dat een klein nadeeltje in deze review. Je kunt de Boxer speelgoed robot kopen in de kleur zwart voor 59,95 euro bij bol.com. Het blauwe model kost 66 euro, tevens via bol.com.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

boxer speelgoed robot kopen

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Je kunt de blauwe Boxer speelgoed robot kopen voor 66 euro bij bol.com

Interactieve bal

Als je de Boxer speelgoed robot kopen gaat, krijg je hier standaard een bal bijgeleverd. Hiermee kun je verscheidene leuke spelletjes spelen. Zo kun je niet alleen een potje tafeltennis spelen, maar ook kun je voetballen of zelfs bowlen. Zo zijn er talloze leuke opties en dat is zeker een pluspunt in deze review.

De gratis Boxer app

Er is zelfs een gratis app beschikbaar voor deze leuke robot. Met deze gratis app kun je ontzettend veel leuke spelletjes ontdekken die je samen met je robotje kunt spelen. Zo kun je nóg betere vrienden worden met het leuke speelgoedrobotje.

Aanbevolen leeftijd

Wil je graag een Boxer speelgoed robot kopen? Volgens bol.com is de aanbevolen leeftijd vanaf vijf jaar. Het poppetje heeft geen kleine onderdelen, waaronder kleine kinderen dus ook niets kunnen inslikken.

Wat zeggen anderen?

Tot dusver is deze review erg positief. Natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar wat anderen van het speelgoed vinden. Om die reden hebben wij de reviews op bol.com bekeken. Het enige nadeel dat men noemt is het volume, dat niet instelbaar is. Verder konden wij geen nadelen vinden op verschillende websites. Daarmee wordt het apparaatje dus ook goed beoordeeld door ouders die het speelgoedrobotje al gekocht hebben.

Bekijk deze video

Ben je al erg benieuwd geraakt naar het robotje? Dan kun je de onderstaande video bekijken. In de video wordt onder andere getoond hoe het apparaatje eruitziet, maar ook laat de maker van de video zien hoe de app werkt. Op die manier kun je een nog beter idee krijgen van het leuke robotje.

(Tekst gaat verder onder deze video)

Deze video is gemaakt en geüpload door TTPM Toy Reviews. Alle credits gaan dus ook naar dit YouTube-kanaal.

Voordelen Boxer speelgoed robot kopen

Uit deze review blijkt wel dat het speelgoed ontzettend leuk is. Hier volgt een opsomming van de voordelen:

 • Interactieve robot;
 • Persoonlijkheid is te beïnvloeden;
 • Je kunt gebruikmaken van een app voor dit robotje;
 • Leverbaar in meerdere kleuren (namelijk blauw en zwart);
 • Scherp geprijsd;
 • Leerzaam speelgoed;
 • Geleverd inclusief batterijen;
 • Gratis verzending via bol.com;
 • 30 dagen bedenktijd.

Nadelen Boxer speelgoed robot kopen

 • Je kunt het geluid niet instellen;
 • Het blauwe model is 7 euro duurder dan het zwarte model.

De Boxer speelgoed robot kopen?

Wil je de Boxer speelgoed robot kopen? Dan kun je surfen naar bol.com. Op de website kun je het speelgoed bestellen voor slechts 59,95 euro. Wat ons betreft is dat een eerlijke prijs voor dit leuke robotje. Via deze webshop geniet van je van gratis verzending en je hebt maar liefst 30 dagen bedenktijd. Als het een cadeautje is, kun je het eventueel ook laten inpakken door de webshop.

Misschien vind je dit ook leuk