monopoly kopen bestellen

Klassiek bordspel bestellen? Je kunt monopoly kopen!

door

Tegenwoordig zitten vrijwel alle jongeren met een smartphone en worden er nog maar nauwelijks bordspellen gespeeld. Het is ouderwets en kinderen houden daar niet meer van. Toch is dat jammer want dit klassieke bordspel werd, voordat de smartphones kwamen, veelvuldig gespeeld. Een echte klassieker dus! Je kunt monopoly kopen bij onder andere bol.com. Het is absoluut niet duur en het is zeker een aanrader: een smartphone-vrije avond is zo geregeld.

Gegarandeerd plezier

Als je monopoly kopen gaat, weet je in ieder geval dat je veel plezier gaat beleven. Het is de klassieker onder de bordspellen en is nog steeds erg leuk om te spelen. De Nederlandse editie is een aanrader, ook voor de jongens en meisjes die dit nog nooit gespeeld hebben.

Wat is het doel van het spel?

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk straten te kopen, huizen te bouwen en hotels op te richten. De Nederlandse editie bestaat uit twee varianten: de Grote Markt in Groningen of de Kalverstraat in Amsterdam. Je hebt hier dus ook echt de huizen, hotels en straten zoals je dat in deze Nederlandse steden gewend bent. Hoe meer straten, huizen en hotels je hebt, hoe groter de kans is dat je het spel wint. Als iemand namelijk op jouw erf dobbelt, zal hij moeten betalen om daar te kunnen verblijven. De originele elementen zijn natuurlijk nog steeds terug te vinden in de doos: de hoed, het schip, de kruiwagen, de laars, de oldtimer, het hondje en de katten als pionnen. Uiteraard is de doos voorzien van een dobbelsteen. Naast een Nederlandse variant is er ook een Belgische variant.

Andere varianten

Naast een Nederlandse en een Belgische variant, heb je ook keuze uit andere modellen. Je kunt bijvoorbeeld ook een Empire, Pokémon, Star Wars, Verschrikkelijke Ikke of Junior Planes variant kopen. Verschillende populaire televisieseries hebben dus een samenwerking opgezocht met het merk. Het bordspel is daarmee ook nog steeds populair. Als je nog jongere kinderen hebt, kun je monopoly kopen in combinatie met een bepaald onderwerp. Dat verschilt per leeftijdsgroep, maar de Pokémon-variant was de afgelopen maanden erg populair bij verschillende webshops, waaronder bol.com.

Wat zit er allemaal in de doos?

Als je Monopoly kopen gaat, kun je rekening houden met de volgende artikelen: 1 speelbord, 8 pionnen, 28 eigendomsbewijzen, 16 kanskaarten, 16 algemene fondskaarten, 32 huizen, 12 hotels, 2 dobbelstenen en tot slot 1 geluksdobbelsteen.

Wat zeggen kopers?

Het spel bestaat natuurlijk al ontzettend lang. Veel mensen waren je dus al voor. Monopoly kopen is al zo vaak gebeurd en volgens de recensies op Bol.com vinden mensen vooral het volgende van het spel: eindeloos speelplezier, goede kwaliteit en het is ook vooral spannend. Als kleine nadeeltjes noemt men weinig en kleine onderdelen. Je kunt onderdelen dus kwijtraken, omdat het niet erg groot is. Daarnaast is het van belang dat je de artikelen niet in het zicht houdt van kleine kinderen. Kleine kinderen stoppen spullen namelijk graag in hun mond en dat kan gevaarlijk zijn. Toezicht voor kinderen is dan ook vereist. In principe is het spel ook voor acht jaar en ouder.

Hoe lang duurt een spel?

Je hebt je handen vol aan dit bordspel. Als je monopoly kopen gaat, kun je ongeveer rekenen op een speeltijd van circa 120 minuten. Je bent dus zo twee uur verder als je een potje speelt. Het strategische spel vereist veel aandacht, maar de tijd vliegt ook ontzettend snel voorbij. Het is leuk om dit bordspel te spelen met het hele gezin.

Specificaties van het product

Het bord is 26,9 x 26,7 x 5,3 cm groot. Het weegt vrij weinig. Je kunt rekening houden met bijna 800 gram aan gewicht. De verzendkosten van het artikel vallen daarmee ook reuze mee.

Waar kan ik het bordspel monopoly kopen?

Je kunt het bordspel monopoly kopen bij verschillende webshops. Enkele populaire webshops zijn bol.com. Bekijk bij voorkeur beide webshops, want beide webwinkels hebben een andere voorraad en andere leverdata.

Tip: niet te veel betalen voor je speelgoed? Bekijk alle speelgoed aanbiedingen of profiteer van de speelgoed opruiming.

Misschien vind je dit ook leuk