Beanie Boo kopen of bestellen

Beanie Boo kopen? Grote ogen én ontzettend leuk!

door

Vooral meisjes vinden het leuk speelgoed: de Beanie Boo. Het schattig speelgoedfiguur heeft ontzettend grote ogen en is leverbaar in talloze varianten. Zo kun je bijvoorbeeld een olifant, een giraffe, een panda of een aapje kopen. Een Beanie Boo kopen is populair, want je kunt het speelgoeddiertje al kopen vanaf slechts 8,99 euro. Je kunt onder andere terecht bij bol.com.

Welke varianten zijn er?

Als je een Beanie Boo kopen gaat, weet je in ieder geval dat je voldoende keuze hebt. De knuffeldieren hebben in ieder geval één ding met elkaar gemeen: de ogen zijn allemaal erg groot. Dat maakt het ook allemaal erg leuk en zo herken je dat de beestjes bij elkaar horen. Je hebt keuze uit onder andere een vos, een pinguïn, een tijger, een panda, een giraffe, een aapje, een olifant en de huisdieren die we allemaal wel kennen: hond en de kat. In totaal zijn er maar liefst 100 verschillende varianten. Tenminste, als we de volgende trailer mogen geloven:

Beanie Boo kopen vanaf 8,99 euro

De verschillende varianten zijn er ook in verschillende maten. Zo is het aapje veel duurder, maar deze is ook een stuk groter. Het aapje koop je vanaf € 34,99, terwijl de giraffe slechts € 8,99 is. Het prijsverschil zit hem dan ook in het formaat. Het aapje is 42 centimeter, terwijl de giraffe slechts 15 cm is.

Wat zeggen klanten?

Uiteraard hebben we op verscheidene websites naar reviews gezocht. Over het algemeen worden de beestjes goed beoordeeld. Zo worden de knuffeldieren op verscheidene websites beoordeeld met vijf sterren. Geen enkel knuffeldier werd beoordeeld met minder dan vier sterren. Daaruit kun je concluderen dat het een razend populair beestje is.

Een Beanie Boo kopen kan via de volgende webshop: bol.com.

Misschien vind je dit ook leuk