Adverteren

In 2016 is Blogspeelgoed.nl van start gegaan. De blog geeft ouders informatie over diverse soorten speelgoed, of het nu gaat over speelfiguren, knuffeldieren, bordspellen of algemene onderwerpen over speelgoed.

Type advertenties

Je kunt op meerdere manieren adverteren op onze website, namelijk: gesponsord artikel (advertorial) en banners.

Gesponsord artikel (advertorial)

Een gesponsord artikel, ook wel een advertorial, is van grote waarde op onze website. Je weet namelijk precies welke doelgroep je gaat bereiken: ouders van jonge kinderen. Over het algemeen bezoeken meer vrouwen dan mannen onze website. De tarieven die wij hiervoor hanteren zijn: € 75,00 starttarief + € 10,00 per iedere duizend unieke bezoekers op het geplaatste artikel. Hoe vaak een bezoeker terugkeert op onze website, is niet van belang voor het geldbedrag. Facturering per duizend bezoekers vindt op maandelijkse basis plaats. Je krijgt daarvan een overzicht.

Banners

Op de website is ruimte voor verschillende banners. Dit is ook een populaire manier van adverteren. Tegenwoordig zijn er steeds meer Adblockers actief op het internet en daarom is het populair om deze te vermijden. Vooral onder de doelgroep die onze website bezoekt, zijn er veel mensen met een Adblocker. Je kunt daarom een banner laten plaatsen op de website, zonder een daadwerkelijke advertentielink. Het ziet er dan uit als een afbeelding, waardoor het niet wordt geblokkeerd door een adblocker. Formaten en tarieven zijn in overleg met de redactie.

Contact opnemen voor adverteren

Je kunt contact met ons opnemen voor adverteren via de contactpagina. We reageren doorgaans binnen 24 uur met een passend voorstel.