30 Seconds bordspel kopen

30 Seconds bordspel kopen (herziene versie)

door

Het 30 Seconds bordspel is een populair bordspel dat overal verkrijgbaar is. Het populaire spel is uitgegeven door 999 Games. Deze populaire bordspelmaker heeft nu een partyspel uitgebracht dat leuk is voor de leeftijdsgroep 12 jaar en ouder. Je kunt het bordspel bestellen bij onder andere bol.com. Het 30 Seconds bordspel kopen is zeker een aanrader.

Bekijk de trailer / uitleg

Het spel lijkt in eerste instantie vrij moeilijk, maar de volgende trailer geeft een handige uitleg over het spelletje. De geschreven uitleg kan moeilijk zijn om te begrijpen, maar in het volgende filmpje kun je gemakkelijk bekijken hoe het spel in zijn werk gaat.

De video beschrijft wat het doel van het spel is, hoeveel punten je kunt winnen en wanneer iemand gewonnen heeft. Ieder team kiest een kleur en zet de pionnen op het startveld. De tijd, de ’30 seconds’ wordt bijgehouden met een zandloper. Hieronder volgt een uitgebreidere beschrijving dat handig is als je de het 30 Seconds bordspel kopen wilt.

Voor welke leeftijd is het spel geschikt?

Als je het 30 Seconds bordspel kopen gaat, wil je natuurlijk weten voor welke leeftijdsgroep het spel interessant is. De aanbevolen leeftijd is vanaf 12 jaar. Boven 12 jaar kan in principe iedere leeftijd het spel spelen. Het spelletje is ook bijzonder populair onder volwassenen.

Speeltijd

Een speelsessie duurt ongeveer 30 minuten. Het kan iets langer duren, maar ook iets korter. Gemiddeld gezien duurt het 30 minuten.

Review

De partygame is zeker een leuke aanvulling in het segment bordspellen. Je hebt altijd wat creativiteit nodig om het spel te winnen. Daardoor zijn er ook vaak verschillende teams die winnen. Het spel kenmerkt zich dan ook met veel lachen, spanning en hilarische momenten.

30 Seconds bordspel kopen?

Wil je het 30 Seconds bordspel kopen? Je kunt het spelletje bestellen bij onder andere bol.com. Bekijk voor de zekerheid de verschillende webshops, zodat je de goedkoopste in huis haalt. Houd ook rekening met de verzendkosten en levertijd van iedere aanbieder.

Misschien vind je dit ook leuk